Коментари

Ал Йо: Страната ни е заплашена от 100 млн. руснаци, готови всеки момент да хванат автоматите!

Ал Йо: Страната ни е заплашена от 100 млн. руснаци, готови всеки момент да хванат автоматите!

aleksandar_iordanov6

Приемете поредната порция от русофобска помия на АлЙо, който ще ви разсмее отново –  у нас има няколко неспасяеми луди, за които медицината е безсилна. Този е един от тях  

🙂 🙂 🙂

„Паметникът на Съветската армия изразява агресивната представа на руснаците за самите себе си.

Той показва как човек може да види чужда държава с автомат в ръка. И сега е така.

Който има гратис пари в Русия, може да пътува навсякъде по света. Останалата 100-милионна маса няма такъв шанс. Но ако има възможност да грабне автомата, тя ще го направи“.

Това заяви по време на демонстрациите срещу агресията на Русия на паметника на Съветската армия бившият председател на парламента и бивш посланик в Полша и Македония Александър Йорданов. Повод бяха последните дни преди превратните събития за страната ни преди комунистическия преврат на 9-и септември 1944 г.

„В народното събрание бе прочетен доклад на Държавната агенция за разузнаване по повод заплахите за страната ни. Много дипломатично се каза, че съществува изпреварваща информация за разрушаване на териториалната ни цялост. Не се каза обаче в прав текст от къде идват заплахите. Актуалните български политици с дни мълчат в парламента, въпреки че има комисия за националната сигурност и отбрана. Министър Красимир Каракачанов инак е много словоохотлив по всички теми, но го няма по телевизиите, за да каже от къде идват заплахите срещу страната ни. Нормално е да започнат догадките и хората да се питат. Единствената заплаха за националната ни цялост идва от Русия“, каза още Йорданов пред МОЧА.

„От 2008 г. Русия води две агресивни войни. Едната е срещу Грузия, а другата – срещу Украйна, където окупира територии. Имаме две незаконни републики, които са признати само от Русия и от Венецуела. Крим не е на майната си, а е на един час път със самолет от Варна и Бургас. С изтребители дори се лети по-бързо. Руската федерация се превръща в заплаха за целия Черноморски регион. Доказателство за това е и увеличението на Руския флот с 52 бойни единици. Трябва да се запитаме срещу кого ще воюват корабите? Най-естествено е по Черно море това да се случи срещу България и Румъния“, коментира бившият парламентарен председател.

„Броил съм. До 10 сайтове и вестници всеки ден пропагандират в Русия да се купува българска земя. Този процес върви от години. Както се доказа в Грузия и в Украйна, тези елементи са част от провокация, която може да засегне и нашата страна. Тези хора се изпращат точно заради това. Един ден те ще поискат повече права и свободи, своя партия и училища. Лека-полека ще настояват и за своя независимост. Единствената пречка това да не стане е нашето членство в НАТО и в Европейския съюз. Най-големият интерес на руската политика днес е да не се допусне разширяване на двата западни съюза с нови държави. Затова се прави опит за преврат в Черна гора. В Македония също има такива служби, които за кратко време установиха, че срещу държавата им, от страна на Руското посолство в Скопие и чрез офицери от Руското посолство в Белград, се води активна дезинтеграция на държавата. Те се опитват да спрат пътя на македонците към НАТО и ЕС. Службите им откриват и че от нашето посолство контролират процеса на конфронтация срещу Македония. И в Естония, и в Чехия службите гонят руски агенти, докато тук това не се случва“, каза още Александър Йорданов.

Източник: Faktor.bg

Коментари

More in Коментари

960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024
соломон

Соломон иска католици и православни да си обединят Великдена – само така можело да се пречупи Путин

март 31, 2024