Коментари

Каква е тая държава, в която премиерът създава тайни структури за решаване на една или друга кризисна ситуация?

Каква е тая държава, в която премиерът създава тайни структури за решаване на една или друга кризисна ситуация?

Boiko-Borisov-4

В дома на премиера Бойко Борисов е имало щаб, който е работил по случая с отвлечения Адриан Златков.

Това се разбра от думите на баща му в сутрешния блок на БиТи Ви.

Тони Златков разказа, че вечерта след отвличането премиерът му се обадил и го поканил в дома си, за да се запознае с целия случай. „Там видях сформиран много сериозен щаб от висши полицаи, безкрайно съм му благодарен, защото сме едни средни хора, а той обърна внимание“, разказа Златков.

Премиерът изразил съчувствие за цялата ситуация и уверил бащата, че институциите ще бъдат на място и ще направят всичко възможно по случая. След като Златков подал сигнал в полицията за изчезването на сина си той бил извикан в МВР, където заварил вече работещи два щаба по случая. Той посочи, че е бил силно впечатлен от това.“, чета в разни сайтове тая заран. И се питам:

КАКВО ОЗНАЧАВА ВСИЧКО ТОВА И ЗАЩО СЕ СЪОБЩАВА НА ШИРОКАТА ПУБЛИКА С КАКВИ НЕТИПИЧНИ ЗА ДЛЪЖНОСТТА ПРЕМИЕР НАЧИНАНИЯ СЕ ЗАНИМАВА БОРИСОВ?

Вече е известно, че откупът е платен, а Адриан е освободен именно поради причината, че исканията на бандитите са удовлетворени в брой. Каква роля е изиграл ИЗВЪНРЕДНИЯТ И НЕРЕГЛАМЕНТИРАН щаб, свиккан неизвестно по какъв начин от премиера. В ДОМА МУ – място, което не е служебно, независимо от охраната, която му се полага? Значи ли това, че утре или вдруги ден премиерът няма да свика някакъв щаб, който да обсъжда отношенията ни с Русия, САЩ, ЕС или с извънземните? Каква е тая държава, в която премиерът създава тайни структури за решаване на една или друга кризисна ситуация? Или не съществуват регламенти, служби и структури, които са създадени да решават именно такива кризи? Защо всичко това се прави в уюта на кухнята или хола на ЖИЛИЩЕТО на министър председателя? Или може би заседанията на секретния щаб са провеждани в избата на Борисов, в компанията на бурканите с лютеницата и бидона с киселото зеле?

Любо КОЛЬОВСКИ, Фейсбук

Коментари

More in Коментари

big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024