Коментари

Огнян Минчев: Който изоставя идентичността си, ще събуе и гащите си!

Огнян Минчев: Който изоставя идентичността си, ще събуе и гащите си!

МИНЧЕВ20161107223754-1
Не може да има ”гръцка седмица”, нито каквато и да било друга гръцка проява, която кастрира един от най-важните белези на гръцката културна идентичност – християнската й принадлежност. Свидетели сме на пореден ”мултикултурен” идиотизъм – този път от страна на LIDL. Това написа във Фейсбук политологът Огнян Минчев.

Целта е прозрачна – да се хванат за клиенти мюсюлманите от LIDL. Лошото е, че нито LIDL, нито който и да е друг от „мултикултурно“ чувствителните биха дори и помислили да махнат полумесец или минаре от снимка на джамия. Християнството трябва да търпи всичко – като започнем с отхвърлянето му като основен източник на европейската идентичност (в увода на проваления опит за европейска конституция) и като приключим с кастрирането на духовен символ като църквата в Санторини.

Изоставихме последните групи близкоизточни християни, избивани от ислямистки бандити, за да не обвинят Европа, че е „християнска“. „Реал“ Мадрид отряза кръста от короната на Испания, която стои над герба на клуба – за да вземе финансиране от Емиратите и да се хареса на спонсора. Повече щеше да му се хареса, ако отборът излезе на терена без гащи. Но и без това е ясно, че този, който изоставя идентичността си, ще се наложи да събуе и гащите си. Подкрепям бойкота на LIDL до възстановяване на кръстовете над храма в Санторини.

Фрогнюз

https://frognews.bg/novini/ognian-minchev-koito-izostavia-identichnostta-shte-sabue-gashtite.html

Коментари

More in Коментари

960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024
соломон

Соломон иска католици и православни да си обединят Великдена – само така можело да се пречупи Путин

март 31, 2024