Личности

Помните ли Чандлър от „Приятели“? Днес актьорът Матю Пери е просто неузнаваем! СНИМКИ

Помните ли Чандлър от „Приятели“? Днес актьорът Матю Пери е просто неузнаваем! СНИМКИ

chander

Матю Пери е коренно различен от преди. Звездата от „Приятели“ е неузнаваем. Актьорът се прослави с ролята си на Чандлър Бинг. Днес хумористичният Чандлър е на 47 години. Но прилича повече на недоспал скитник, отколкото на звезда. И има много сериозни проблеми.

Любимият ни герой от „Приятели” има зад гърба си дългогодишна битка с алкохолизма. В едно интервю пред лъскаво издание Матю Пери признава, че не си спомня поне три години от снимките на комедийния сериал.

Докато най-верните фенове на ситкома буквално могат да изрецитират казаното от любимия им Чандлър, той не си спомня нищо. Причината е- консумация на алкохол и наркотици. За което актьора си отвори душата.

Често папараците в Лос Анджелис „хващат“ звездата от „Приятели”. Брадясъл, унил и неадекватен. Матю пребивава известно време и в Лондон. Там също е в доста „неугледно състояние”.

Матю Пери се опита да напомни за себе си. Но дебютът му в пиесата „The End of Longing” се посрещна на нож от критиците. Става дума за четири нещастни души, които са намерили любовта.

Матю Пери в „Приятели“

„Чиста загуба на пари и време. Клишето е остаряло. И е като сутрешния дъх на пияница”, порязаха го театралите.Преди две години един от големите телевизионни легенди призна, че 30 години е бил в плен на дрогата. И в дните на най-голямата си слава е бил най-зле. Тогава заяви, че от година е чист.

Призна за няколко специализирани заведения, където се е  лекувал през годините. Дори и това, че зарази залитането си по зависимостта, кариерата му здравата забуксувала. И дори за известно време излезнал от сериала и загърбил ролята си на чаровния Чандлър.

И бил много доволен от постигнатото, с което се борил десетилетия наред. Но видно е, че Матю Пери не успява с лека ръка да загърби зависимостта си. За това говорят и снимките по-горе.

Помните ли Чандлър от „Приятели“? Днес актьорът е просто неузнаваем! СНИМКИ

Личности

More in Личности

Тъкър-Карлсън

Тъкър Карлсън от Москва: Тук всичко е много добре

февруари 5, 2024
1010x570

Путин ще се кандидатира за нов мандат като президент на Русия

декември 8, 2023
1010x570 (1)

Путин е номиниран за личност на годината от американското сп. „Тайм“

декември 5, 2023
big_Donald_Trump

Тръмп: Може да избягам при Путин в Русия, да си живеем в дворец със златен купол

август 22, 2023
c6f392104cabd7385808cd4c1b4c2f8d

Саркози разтърси света с коментар за Крим, Путин и войната, в Киев и Париж кипнаха!

август 17, 2023
берлускони-

Почина Силвио Берлускони (СНИМКИ)

юни 12, 2023