ОБЩЕСТВО

Цялата държава днес се занимава със сватбата на Сидеров и Деница! НСО на крак, не дава пиле да прехвръкне! СНИМКИ

Цялата държава днес се занимава със сватбата на Сидеров и Деница! НСО на крак, не дава пиле да прехвръкне! СНИМКИ

ДЕНИЦАDSC_3590_resized.JPG.pagespeed.ce.sSlPiV37Cg

Цялата държава днес се занимава със светското събитие №1 – сватбата на Волен Сидеров и Деница Гаджева. Освен цяла плеяда от съпартийци и гости от „елита“, на крак са и службите. Мерките за сигурност са изключително засилени. Навсякъде има служители на НСО, които се грижат за нормалното протичане на събитието.

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров се венча за жената на живота си – Деница Гаджева, в столичния храм „Св. св. Кирил и Методий“ на пищна церемония, изцяло в православния канон. В храма беше пълно с бивши и настоящи атакисти, сред които Десислав Чуколов, Павел Шопов, Илиян Тодоров, бивш депутат и областен управител на София, народни представители от ВМРО също така. Тук беше и шефът на АГ „Шейново“ Румен Велев с главната акушерка.

Министри и политически лидери предпочетоха да не смущават двойката и най-близките й приятели в храма заради суматохата, която биха сътворили с появата си.

Така, премиерът Бойко Борисов, който има покана №1 за сватбата, най-вероятно ще отиде направо в Къщата с часовника, където ще е гощавката и гражданският брак. Едва там ще се подпишат вече като като съпрузи двамата венчани.

Министерските изключения в храма бяха шефът на икономиката Емил Караниколов, който е от квотата на „Атака“ в кабинета, и министърката на туризма Николина Ангелкова.

На църковния ритуал присъстваха още и дясната ръка на Сидеров в „Атака“ – Светлозар Лазаров, както и зам.-шефът на парламента Явор Нотев.

Прекрасната булка Деница беше с бяла рокля по тялото с гол гръб, замрежен с нежна дантела, и дълъг шлейф, а косата й беше нежно разпиляна над едното рамо. Младоженецът Волен пък в тандем с наследкита Волен-Младши беше спретнат във фрак и с папийонка.

Булката и младоженецът имаха и седем шаферки, предвождани от главния шафер – наследника Волен-младши, който по едно време преди двойката да влезе в храма, грабна още предварително букета на майка си.

Шаферките пък бяха облечени в турскосини рокли, по желание на булката. Сред тях като шаферка се изявяваше и приятелката на Деница, както и депутатка от „Атака“, Миглена Александрова.

И на служебната „Шкода“ на лидера на „Атака“, която докара бъдещото семейство, украсата беше съобразена в двата основни цвята на сватбата – бяло и синьо. Отец Методи венча двойката, а кумове на младоженците бяха бизнесменът Димитър Савов и съпругата му, които са кръстници и на Волен-младши. За националисти това е трети граждански и втори църковен брак. Очаква се Деница Гаджева от утре да се нарича официално Сидерова.

А младоженецът, в прекрасно настроение, обясни защо се е решил на стъпката, безкрайно ведър и търпелив към медиите, обсадили църквата. „Много мислих, но накрая казах, че няма как. Политиците сме така – даваме обещания, спазваме ги“, разсмя се Сидеров. Той се зарече да сдобрява някои скарани политици от коалицията по време на сватбеното тържество в ресторанта, като по-досетливите разбраха, че говори за двамата си партньори Валери Симеонов и Красимир Каракачанов.

На излизане от храма Волен и Деница си направиха обща снимка с гостите, а лидерът на „Атака“ не се насити да целува булката си под викове „Горчиво“.

Снимки: Канал 3

http://kanal3.bg/news/bulgaria/politics/61364-Volen-se-vencha-za-Denica-v-stolichniya-hram-%20Sv.-sv.-Kiril-i-Metodiy%20-%2528Snimki%2529

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

Bojko-borisov-655x346

Борисов гневен на Радев, отрече се от служебното правителство: Да си носи той отговорност!

април 18, 2024
Image_17667510_40_0

Мъжът, осквернил гроба на патриарх Неофит, няма досие и не е лежал в психиатрия

април 17, 2024
президент

Радев намекна, че не иска Даниел Митов за външен министър, ето какво предприема

април 17, 2024
37d999ae-4bb9-48f5-80ed-ffb72df19948

Цветни обувки на ток – модерен акцент към вашия тоалет

април 16, 2024
главун

Главчев маха втори министър – Георги Тахов сменя Кирил Вътев в земеделието

април 16, 2024
милошев

Наш професор: Учените разработват метод за създаване на бебе от два мъжки индивида

април 16, 2024