Криминално

Арестуваха сина на Долорес Арсенова за пиянската стрелба в София! Задържан е и аверът му – син на подземен бос… СНИМКИ

Арестуваха сина на Долорес Арсенова за пиянската стрелба в София! Задържан е и аверът му – син на подземен бос… СНИМКИ

ДОЛОРЕС1508387602-thumb-2
Полиция е арестувала вчера сина на Долорес Асенова – Калоян, и негов приятел за пиянската стрелба с боен пистолет в София. До инцидента, който по чудо се разминал без ранени, тъй като куршумите се забили в стена на жилище, в което имало хора, се стигнало след обилна почерпка за новороденото бебе на 30-годишния Калоян Арсенов. Новината потвърдиха от МВР, пише „Телеграф“.
Синът на бившата екоминистърка в кабинета „Сакскобургготски“ и наборът му Йордан Златков, който пък е син на кримката Злати Златев-Златистия, бяха отведени вчера в столичното 4-то РПУ, където продължават да изясняват случая.
долорес1508398064-3КАЛОЯН АРСЕНОВ
„Беше като на сватба. Чухме поне 4-5 изстрела. Стреснахме се, излязохме на улицата и видяхме младежи, които празнуваха нещо в заведение“. Това разказаха вчера хора от кооперация на ул.“Цветна градина“ 38 в кв.“Лозенец“, където станала стрелбата.
ЗЛАТИСТИЯ58-12-13-Zlatev.jpegЙОРДАН ЗЛАТКОВ
Млада жена пък сподели, че един от куршумите счупил прозореца й, и показа дупката в стъклото. Тя сподели, че семейството й си било у дома и само случайността ги спасила от раняване. Изплашени съседи извикали незабавно полиция и на място пристигнали ченгета от 4-то РПУ.
Униформените заварили в заведението компания от петима мъже, сред които и Калоян Арсенов. Те разказали, че седнали да се почерпят за новороденото бебе на сина на бившата министърка. Справка на криминалистите обаче показала, че вчера не е било раждането на бебето, а миналия месец. Според очевидци младежите били видимо почерпени. Постолетът, с който била открита стрелбата, е боен „Глок“, законно притежаван от 30-годишния Арсенов.
Първоначално ченгетата помислили, че той е произвел изстрелите, но по-късно приятелят му Златистия младши признал, че той натиснал спусъка. Взети са натривки от ръцете и на двамата, за да се види дали синът на Долорес не е стрелял във въздуха. Калоян сключи брак с гаджето си Сара Кятовска преди година.
В миналото си ексминистерският син се водеше за един от най-желаните ергени, като негови приятелки бяха Юлия Юревич и фолкфурията Анелия.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/kriminalni/arestuvakha-sina-na-dolores-arsenova-za-piyanskata-strelba-v-sofiya_news551669.html

Криминално

More in Криминално

zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024