ИНЦИДЕНТИ

Невиждана глупост: Бургазлия хвърли боклука си от 18-етажен блок и резултатът е потресаващ – ето какви поразии направи…СНИМКИ

Невиждана глупост: Бургазлия хвърли боклука си от 18-етажен блок и резултатът е потресаващ – ето какви поразии направи…СНИМКИ

big_104c

„Колко луд и мързелив трябва да си, за да изхвърлиш през терасата торбата с отпадъци, възмущава се бургазлийката Донна Баева.

Наглец си захвърли торбата с отпадъци от блок 31 в бургаския ж.к.”Зорница” и потроши автомобила на младо семейство, сигнализира пред Флагман Донна Баева.

Случаят е потресаващ и показва докъде е достигнала арогантността на някои хора. Цяла торба с тежки предмети – ножица, винтоверт, дървена четка за обувки, метален предмет са полетели от висок етаж на 18-етажен блок.

Ето какво ни пише Дона Баева:

„Живеем в к-с Зорница бл. 36А. В момента ни санират и паркингът почти винаги е пълен, много е трудно да се намери паркомясто. Заради това в събота вечерта паркирахме пред бл.31, който се намира срещу нашия блок. На следващия ден, около 13 часа, трябваше да излезем и отивайки до колата останахме шокирани…задното стъкло беше строшено, а във вратата беше забита ножица!

Изплаших се! Убедена бях, че някой умишлено го е направил, а няма причина ние сме обикновени хора и нямаме врагове. Обадихме се в полицията, те пристигнаха, започнаха огледа. В това време се показа живущ в бл. 31 и каза, че посред бял ден някой от горните етажи изхвърлил голямо количество предмети и боклуци и че това не било за първи път.

Тогава се нагледахме и видяхме дървена четка за обувки до колата,която най вероятно е счупила стъклото, метален предмет, запалка, винтоверт и др.

Колко трябва да си луд и мързелив за да хвърляш такива неща през балкона. И най-грозното, че сред боклука имаше и детски играчки. Ако са млади хора е срамота! 

Така ще възпитат и децата си, а после все държавата ни виновна. Не търка пари или извинение, а чрез вас да достигне до извършителя и да се засрами какъв селяндур е и че можеше някой да минава или да играе дете… ”


Ножицата, която е била в торбата се е забива в автомобила

петел, флагман

https://petel.bg/Nevizhdana-glupost–Burgazliya-hvarli-bokluka-si-ot-18-etazhen-blok-i-rezultatat-e-potresavashh-__231727



ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

Image_17635178_40_0

Ще побеснеете: Смразяваща подробност от стрелбата по 18-месечното дете във Враца, ето какво са казали родителите

април 13, 2024
zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
кола върху

Шофьорка обърка педалите на газта и спирачките в Пловдив, „приземи“ колата си върху друг автомобил

април 8, 2024
tova-li-e-balgariia-prebiha-817

Пребиха афганистанец, който от 20 г. живее в София и жена му – българка, посред бял ден пред блока им

март 29, 2024
ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024