ЗАБАВНО

Симеонов спретна шоу от балкона на парламента, праща въздушни целувки на Каракачанов и ръкомаха в стил Тато! (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Симеонов спретна шоу от балкона на парламента, праща въздушни целувки на Каракачанов и ръкомаха в стил Тато! (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

85371_660_370.jpg.pagespeed.ce.XmB5JAiC4v

Нашумелият напоследък като провокатор на собствената си оставка Валери Симеонов прикова погледите в парламента с артистична серия пози, някои от които – смущаващи заради напомнянето на хитлеристки поздрав.

Лидерът на НФСБ доведе видни гости от Унгария да разгледат Народното събрание и ги отведе в пленарната зала – в ложата откъм левия кулоар, видя фоторепортерът на Канал 3. В този момент реда си да отговаря на парламентарния контрол чакаше коалиционният му партньор, другият вицепремиер Красимир Каракачанов, седнал на столовете за министри.

През това време развеселеният Симеонов, доволен, че не е на неговото място под депутатски обстрел, му изпращаше поздрави, жестомимични знаци и въздушни целувки от балкона, след като преди това отказа всякакви коментари пред медиите.

Заформи се спор в кулоарите дали всъщност нежните послания с въздушни целувки не са предназначени за зам.-председателя на НС Цвета Караянчева, която в този момент бе на председателското място.

Вицепремиерът на НФСБ очевидно е в завидно настроение и от факта, че преградното съоръжение по турската граница вече е засекретено, защото поздравяваше наред от високото хората на отстрещния  балкон – посетители от Благоевград, както и депутатите от залата.

Народните представители от ДПС пък не можаха да се насладят на артистизма му и на поздравите в стил Тато, тъй като отсъстваха от пленарната зала, защото лидерът им в този момент коментираше в кулоарите именно националистите, които станали инструмент в ръцете на ГЕРБ за разделението на нацията.

кАНАЛ 3

http://kanal3.bg/news/bulgaria/parlamentarni-novini/62992-Simeonov-prashta-vazdushni-celuvki-na-Karakachanov-ot-balkona-na-NS-%2528SNIMKI%2529

ЗАБАВНО

More in ЗАБАВНО

171161419827241

Наистина ли се помисли за Кралица?… Илияна Раева втрещи с външния си вид

март 28, 2024
хиалурон

Български шампион по щанги си наду устните с хиалурон: Обществото не ми плаща сметките / СНИМКА

февруари 8, 2024
846fd772869de1b03dfb3b798822bb61

Калина Андролова се гаври с Ваня Григорова и Цветанка Ризова

януари 30, 2024
big_Screen76

Динко се обиди и обяви края с прощално включване

януари 29, 2024
путин-байдън

Руски шегаджии сглобиха видео с Путин и Байдън

декември 7, 2023
уики-1

Скъсаха се да редактират Кирил Петков в Уикипедия: „Канадски политик“ с „трайни мозъчни увреждания“

ноември 16, 2023