Uncategorized

Войната между bTV и Нова телевизия пак се разгаря! Ето къде вкарват Зуека и Рачков по спешност, за да цакат с рейтинг…

Войната между bTV и Нова телевизия пак се разгаря! Ето къде вкарват Зуека и Рачков по спешност, за да цакат с рейтинг…

20150522.hzruiagnez

 

Васил Василев – Зуека и Димитър Рачков са влетели по спешност в актьорския състав на най-новия сериал, който Нова тв снима. Историята е за пишман полицаи и ще бъде пълна с до болка изтъркани физиономии, набързо събрани и ангажирани в последния момент с единствената цел да крадат рейтинг от bTV, шушукат запознати, пише в. „Уикенд“.

 

Не е нужно да се гледа готовият сериал, за да стане ясно, че „Полицаите от края на града“, който ще тръгне по Нова тв от Нова година, е скалъпен набързо. Достатъчно е само да се погледне съставът от артисти, за да стане ясно, че е събран от най-близките кръгове на Магърдич Халваджиян, който очевидно не е имал време за обмисляне и подбор кого да покани.

 

Фактът, че е взел всички водещи от „Господари на ефира“, сам по себе си говори, че се наложило на пожар да се звъни на тези, които държи в позиция „Готови“ и очакване да каже „Старт!“. Герасим Георгиев – Гери, Румен Угрински и Милица Гладнишка са абонирани за всички проекти на Халваджиян и новият сериал не прави изключение.

 

Специалното участие на Зуека и Рачков пък е гвоздеят на програмата, който отсега дава да се разбере, че на зрителя ще му бъде предложено нещо като „Пълна лудница“, само че героите ще бъдат униформени. Все още не е официално обявено, но се очаква Албена Михова да се присъедини към екипа и с нея картинката ще стане наистина като в „Пълна лудница“ и „Господари на ефира“.

 

Стефания Колева, която вече е подписала с продукцията, скоро не е била на екран и ще стои сравнително интересно, но единственото наистина оригинално решение е изборът на Кристиян Милатинов, който до момента се е изявявал основно като манекен. Той вероятно много бързо ще се превърне в секс символ, стига „Полицаите“ да се задържат в ефира достатъчно дълго, за да го запомнят зрителките.

 

Защо се прави всичко това?

 

bTV обяви, че от Нова година пуска свой сериал, който снима от години, но все не се решава да излъчи. Конкуренцията, която отначало не беше обявила намерение да залага на нещо оригинално още в началото на 2018-а, веднага се взе в ръце и реши да отвърне на удара. Първо разсрочи излъчването на 4-тия сезон на „Откраднат живот“, за да продължи и след Нова година, а сега се презапасява, залагайки на евтина комедия.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/voynata-mezhdu-btv-i-nova-televiziya-pak-se-razgarya-vkarvat-zueka-i-rachkov-po-speshnost-v_news556655.html

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023