Политика

Излагация в Рим! Чуйте с какъв химн посрещнаха Борисов, той пък нахока европейските политици: Путин и Ердоган решават бъдещето на Сирия, вие къде сте? (ВИДЕО)

Излагация в Рим! Чуйте с какъв химн посрещнаха Борисов, той пък нахока европейските политици: Путин и Ердоган решават бъдещето на Сирия, вие къде сте? (ВИДЕО)

1510673132-bhh

Бойко Борисов бе посрещнат в столицата на Италия с уникално фалшиво изпълнение на родния химн. Самият Борисов сподели в официалната систраница в социалната мрежа видео от посрещането му, като дори най-върлите му фенове останаха потресени от чутото.

 

В изпълнението на „Мила Родино“ нямаше дори два верни акорда, а в началото химна е изцяло неразпознаваем.

 

След грандиозния си гаф същият този духов оркестър изпълни и италианския химн, но без забележки. ВИДЕОТО ТУК:

 

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/vb.100006542380422/2081092138785512/?type=2&video_source=user_video_tab

 

Борисов се скара от Рим на европейските политици за пасивната им реакция при решаването на кризи. След среща с италианския си колега Паоло Джентилони той посочи, че сегашната политика по отношение на мигрантите не може да продължи и европейската дипломация търпи упреци в това отношение.

Така и не стана ясно защо и как се наложи “на пожар” неговото посещение в италианската столица…

 

“Вчера в Сочи Путин и Ердоган решават бъдещето на Сирия – къде са европейските политици? Не може само да понасяме кризите, които ние не създаваме, само поемаме пасивите. Правилният път е затваряне на външните граници и подпомагане на страните от крайната линия. Всички, които бягат от войната, ще получат помощ, защото сме хуманно общество. Но да влизат по законния ред”, заяви Борисов, цитиран от правителствената служба.
Паоло Джентилони от своя страна посочи, че на “базата на добрите икономически отношения можем да говорим за още инвестиции в България”. Според него като държави-членки на ЕС България и Италия имат общи геополитически интереси.

 

“Джентилони изрично подчерта, че България поема председателството на ЕС в труден и важен за Съюза момент, в който премиерът Борисов може да има много полезна роля”, съобщават от Министерския съвет.

“ЕС е изправен пред Brexit и ще трябва да покажем своето единство”, каза италианският министър-председател.

 

“Не сме излетели спешно от Рим. Кацнахме в София по график. Каква е тази истерия? Свършиха срещите на премиера, излетяхме по график Трябваше да сме в София в 18.35, защото със същия самолет външният министър Екатерина Захариева заминава за Кувейт”.

 

Тава заяви за Епицентър.бг директорът на Правителствената информационна служба Севделина Арнаудова в мига, в който заедно с премиера Борисов кацнаха на летище София от Рим.

Припомняме, че “24 часа” пусна “фалшива новина” за спешното прибиране на премиера след телефонно обаждане.

 

Посещението на министър-председателя се е движело според предварителния график и определените въздушни слотове за излитане и кацане на правителствения самолет, се казва в официално изявление на Арнаудова.

БЛИЦ, 24 часа, Епицентър

https://www.blitz.bg/politika/izlagatsiya-v-rim-chuyte-s-kakv-khimn-posreshchnakha-borisov-video_news557853.html

Политика

More in Политика

171350701868336

Военният Запрянов: Нападението над Иран не застрашавало България, ние нямаме ПВО и разчитаме на НАТО

април 19, 2024
Bojko-borisov-655x346

Борисов гневен на Радев, отрече се от служебното правителство: Да си носи той отговорност!

април 18, 2024
президент

Радев намекна, че не иска Даниел Митов за външен министър, ето какво предприема

април 17, 2024
главун

Главчев маха втори министър – Георги Тахов сменя Кирил Вътев в земеделието

април 16, 2024
кючуков

Любомир Кючуков: Правителството не е експертно, а политическо, външната ни политика се разглежда не като национална, а като партийна

април 16, 2024
ezgif-2-b348f3a860

Излагация: Прекъснаха партийна среща на ПП в Пловдив с викове: Стига сте лъгали, Кокорчо / ВИДЕО

април 15, 2024