Политика

Лиляна Павлова към емигрантите: Ако пращахте повече пари на родителите си, нямаше да има нужда от пенсии!

Лиляна Павлова към емигрантите: Ако пращахте повече пари на родителите си, нямаше да има нужда от пенсии!

павлова768x432

Лиляна Павлова, очевидно изпаднала в пристъп на лудост, продължи и днес с пенсионните си коментари.
След като вчера нахока 85 годишна старица и я подкани да се „хване да работи“, вместо да хленчи за пенсии, днес фамозната красавица изръси ново прозрение.
„Истината е, че ако тия 2 милиона души в чужбина, пращат по 500 евро месечно на родителите си, тогава няма нужда от никакви пенсии. С 1000 лв. месечно пенсионер ще живее доста добре и няма да тежи на бюджета“, обясни Павлова на среща със студенти.
Въпреки тази идея, тя все пак призова студентите да не бягат в чужбина, а да работят тук, и да плащат данъци. Някой трябва да покрива всичките разходи, които прави държавата, обясни тя, а студентите недоразбраха за кои точно разходи става дума – за пенсиите дето ще се отменят, или за разходите на администрацията и приятелските фирми.
„Ако емигрантите поемат издръжката на пенсионерите, тогава вие за какво сте, ще трябва да уволним правителството?“ – попита един студент.
„Правителството не може да се уволни, то е съдбоносно важно за държавата – виждате строим магистрали, училища, детски градини, университети“, отвърна Павлова.
„Къде има ново училище или университет в последните 28 години?“ – попита друг студент, но не получи отговор, защото някакви клакьори започнаха да вдигат шум и министърката се направи, че не е чула въпроса.
В края на дискусията тя обеща, че Председателството на ЕС ще е съдбоносната времева точка, след която завръщащите се в България ще станат повече от напускащите.
Би нюз

http://www.bnews.bg/article/231323-lilyana_pavlova_iztreshtya_vzrivi_i_emigrantite_ako_prashtahte_poveche_pari_na_roditelite_si_nyamashe_da_ima_nuzhda_ot_pensii

Политика

More in Политика

Bojko-borisov-655x346

Борисов гневен на Радев, отрече се от служебното правителство: Да си носи той отговорност!

април 18, 2024
президент

Радев намекна, че не иска Даниел Митов за външен министър, ето какво предприема

април 17, 2024
главун

Главчев маха втори министър – Георги Тахов сменя Кирил Вътев в земеделието

април 16, 2024
кючуков

Любомир Кючуков: Правителството не е експертно, а политическо, външната ни политика се разглежда не като национална, а като партийна

април 16, 2024
ezgif-2-b348f3a860

Излагация: Прекъснаха партийна среща на ПП в Пловдив с викове: Стига сте лъгали, Кокорчо / ВИДЕО

април 15, 2024
big_4cea

Нейнски: Иран постъпва с Израел така, както Русия с Украйна

април 15, 2024