Uncategorized

Не е за вярване: Спомняте ли си Росица Новева – държанката на покойния мултимилионер Зографски – вижте какво прави и как живее днес!

Не е за вярване: Спомняте ли си Росица Новева – държанката на покойния мултимилионер Зографски – вижте какво прави и как живее днес!

 

1063-568x330

 

Преди 5 години позабравената бивша държанка на милионера емигрира в Америка, където сви семейно гнездо с доста по-възрастен от нея американец и дори му роди дете.

 

 

Ексцентричната кюстендилка днес живее в един от луксозните квартали на Ню Йорк, близо до Сентрал парк и откакто в Коняво плъзнала мълвата, че Роси се връща, цялото село тръпнело в очакване да зърне нейния американски мъж и малкия им син Франциско.

 

 

„Миналата година Иван се похвали, че Роси му е купила билет до Щатите и е ходил на гости на американския си зет. Стоя при тях цял месец”, разкрива съсед на семейство Новеви в Коняво. Бащата на Роси бил много доволен, че не само малката му дъщеря Людмила, но и по-голямата се е задомила успешно и го е направила дядо.

 

 

Таткото на известната с изцепките си брюнетка е изключително уважаван в селото, тъй като е бил първият му кмет.

 

 

„От 5 години Роси е щастливо омъжена, има и дете. Много отдавна искаше да напусне страната, още след като почина Иван Зографски. Не е срамно, че аз съм ги запознал. Видяхме се на времето с него в министерството на икономиката. Оказа се, че е кюстендилец. Поканих го на гости. След няколко месеца мина от тук и се запозна с дъщерите ми. Беше разкошен човек!”, философства бащата на Роси.

 

След като по-голямата му дъщеря се задомила зад океана, бившият селски кмет останал сам. По-малката му дъщеря Людмила, която живеела в столицата, била притисната от безработицата и пристигнала със съпруга си и сина си на село.

 

 

В продължение на 10 години Росица обикаляла целия свят заедно със своя богат благодетел. Запознала се с десетки важни персони, включително филмови и музикални звезди. През това време навлязла и в дебрите на хотелиерския бизнес, като е наясно с почти всички бизнес операции, извършени от Иван Зографски през този период.

 

 

Роси била отрупана с луксозни дрехи, безумно скъпи бижута с диаманти и се возела само в лъскави коли. Почти целия си ден прекарвала в компанията на Зографски и изпълнявала всичките му прищевки. Именно по тази причина никой не вярвал на твърденията й, че не е имала интимни контакти с него.

 

 

Запознати с нрава на богаташа твърдят, че въпреки преклонната си възраст Зографски не е изгубил вкуса към секса до последните дни на живота си. Служители на столичният хотел пък донасят, че Новева често е преспивала в стаята на благодетеля си. Привързаността на милионера към кюстендилката през годините даде много поводи за клюки.

 

 

Новев, който всъщност запознава по-голямата си дъщеря Роси със Зографски, обаче винаги е твърдял, че тя е работила като личен асистент на милиардера за заплата от 2500 лв. и отговаряла за програмата в казиното на хотел „Зографски”.

 

 

Година след запознанството си с баровеца, девойката, току-що завършила училище, решава да потърси щастието си и телефонира на Иван Зографски. Така амбициозната Роси пристигнала в столицата. Първоначално заживяла в просторния и лъскав хотел на своя благодетел.

 

 

После Зографски й наел малко таванско жилище на ул. „Презвитер Козма”, близо до хотела. Как са се развили оттук насетне отношенията между едва навършилата пълнолетие девойка и близо 90-годишният тогава милионер, не е съвсем ясно. До ден днешен Новева твърди, че не е имала интимни отношения с благодетеля си, тъй като той бил на преклонна възраст, а сърцето му било увредено и нямало как да пие виагра.

 

 

След смъртта на хотелиера през 2007 г. ексцентричната Роси с вид на японка изпадна в немилост и успя да се забърка в не един и два скандала, не без въздействието на алкохола. Преди това на въпросите какво ще получи в наследство, тя послъгваше, че със завещанието си милионерът й оставил 37% от акциите на хотелския си бизнес.

 

 

С кончината обаче стана ясно, че фриволната дама просто е вихрела фантазията си. Тя не само не се оказа наследница, но и не беше допускана да пристъпи прага на хотел „Кемпински-Зографски” от децата на мултимилионера. Обявена бе за персона нон грата от фамилията на покойния богаташ.

 

 

Останала без своя богат покровител, Роси изпадна в дълбока депресия и пак се превърна в Пепеляшка. Няколко месеца след смъртта на Зографски, тя едва не се претрепа, падайки пияна и дрогирана по 2-метровата стръмна стълба в таванския си мезонет. Лекарите от ВМА спасиха по чудо Ноева с 3 черепно-мозъчни операции.

 

Според мнозина Роси имала апетити към наследството на Зографски и амбициите далеч не свършват с това да е просто придружителка на богаташа. Тя обичала да казва, че ще наследи голяма част от милионите му и дори бизнеса му.

 

 

Това бе и причината децата на Зографски да не понасят брюнетката. След смъртта на милиардера тръгнаха слухове, че Роси Новева е наследила няколко милиона от него. Те обаче се оказаха абсолютен мит.

Източник: http://belady.bg

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023