Uncategorized

Отново удар по Плевнелиев – вижте какво направиха двамата му синове, заради връзката му със синоптичката Банова!

Отново удар по Плевнелиев – вижте какво направиха двамата му синове, заради връзката му със синоптичката Банова!

1510309249-des

 

Двамата синове на Росен Плевнелиев – 12-годишният Асен и 7-годишният Павел, не желаят да разговарят с баща си. Децата са бесни на бившия президент заради връзката му със синоптичката Деси Банова.

 

Съседи на Плевнелиеви в затворения жилищен комплекс „Резиденшъл парк” в ж.к. „Младост” свидетелстват , че малчуганите са в крайно обтегнати отношения с татко си и почти насила се срещат с него в края на всяка седмица, пише „Таблоид“.

 

Асен и Павел трудно преглъщат развода на родителите си и обвиняват за това не майка си, към която са изключително привързани, а своя баща. „Децата не искат даже да говорят с Плевнелиев, нито да се срещат с него. Те научиха съвсем наскоро за нелегалната любов на татко си със синоптичката Деси Банова и все още преживяват шока от новината, че баща им вече има друго семейство и че ще се грижи за момиченцето на синоптичката”, одумват битовата драма на именитите си комшии обитателите на „Резиденшъл парк”.

 

След развода с Юлияна, който все още не е документално оформен, Росен Плевнелиев оставя на бившата си съпруга и двамата си синове просторния апартамент в „Младост” с площ от 478 квадрата, както и тузарското имение на гръцкия полуостров Халкидики, чиято цена надхвърля 3 милиона евро. Юлияна Плевнелиева е настояла бившият й мъж да не припарва с новата си изгора Деси Банова и в къщата в Черноморец, която според мълвата щяла да бъде обявена за продан.

 

Екс президентът и Деси Банова към днешна дата обитават апартамент в идеалния център на София, на престижната улица „Марин Дринов”. Жилището от 112 квадрата от години е собственост на Плевнелиев и след като приключи мандата му като държавен глава, той се пренесе да живее там. Сега обаче апартаментът е поотеснял заради присъствието на синоптичката от Нова телевизия и невръстната и дъщеря и Плевнелиев се оглежда за по-голям апартамент в центъра, където да се нанесе с новото си семейство.

 

Бившата половинка на Деси Банова – бизнесменът Ивайло Граховски, джентълменски предложил на синоптичката да остане с детето им в общото жилище, обитавано допреди раздялата им, но красавицата отказала, може би заради желанието на Росен Плевнелиев сам да подсигури адекватен за претенциите на синоптичката дом.

 

Същевременно бившият държавен глава коментира пред свои близки, че недоумява защо връзката му с Деси Банова предизвиква толкова много критични коментари.

 

„След толкова много погребения и аз имам право на любов. Приключих отношенията си с Юлияна, разделихме се като приятели и винаги ще бъдем здраво свързани заради децата, сега съм свободен човек. На кому пречи толкова много любовта ми?”, гневи се Плевнелиев на хорските подмятания.

 

През последните 2 години Плевнелиев погреба първородния си син Филип, издъхнал на 8 август 2015 г. от дисекция на аортата, а тази пролет изпрати и майка си Славка. Тя се спомина ден преди от този свят да си отиде и най-близкият приятел на Плевнелиев – доц. Кристиян Таков.

 

Източник: http://belady.bg

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023