ОБЩЕСТВО

Войната продължава! Водещ от bTV избяга в Нова телевизия, скандалът е огромен! СНИМКИ

Войната продължава! Водещ от bTV избяга в Нова телевизия, скандалът е огромен! СНИМКИ

БИ ТИ ВИ1513234107-nova-btv-small-32846
Голяма рокада отново в най-големите конкурети в родния ефир – bTV и Нова телевизия. Този път битката се разразява в готварските предавания.
Нова телевизия вече активно рекламира новото си предаване Hell’s Kitchen („Кухнята на ада“). Форматът комбинира способността на шеф готвачите да се справят с поставените задачи с кулинарния им талант пред погледа на цяла България.
За негов водещ е анонсиран обаче шеф Виктор Ангелов.
Виртуозът в кухнята доскоро се подвизаваше в предаването „Мастършеф“, чиито регламент е подобен на този, на Hell’s Kitchen.
БИТИВИ1513234105-thumb-580x435-12875
Какво обаче е предизвикало рокадата не е ясно. Дали Ангелов сам е решил да смени телевизията или пък от bTV сами са решили да се разделят с него, не е ясно. Конфликт явно все пак има, а налице е най-голямото доказателство – шефът вече е част от семейството на най-големия конкурент на предишния му работодател.
битиви1513238252-leo
Вече е ясно и кой ще заеме мястото на водещия в шоуто – Лео Бианки. Това съобщиха преди дни от самата продукция „Мастършеф“. Това обаче предизвика вълна от недоволство в социалните мрежи, където масата от коментари са отрицателни.
Много зрители се заканват, че повече няма да гледат предаването и, че не могат да разберат как е възможно респектиращата фигура на шеф Ангелов, да бъде заменена от италианеца.
От екипа на Нова телевизия не дават яснота как точно готвачът е дошъл при тях: „Щастлива съм, че професионалист от ранга на шеф Ангелов е част от екипа на предаването и голямото семейство на NOVA“, коментира Вики Политова – главен оперативен директор на Нова Броудкастинг Груп.
Това не е първата рокада между телевизиите. През септември гръмна скандалът с Николета Лозанова, която демонстративно напусна светското предаване „Папараци“, а из светските среди се зашумя, че причината за това е участието й във „ВИП Брадър“.
След поясненията за огромните санкции, на които подлежи плеймейтката обаче, до това не се стигна, а Къщата остана без чаровното й присъствие. Все пак от bTV отмъстиха на брюнетката, а и на конкурента си, като назначиха бивш кадър на Нова телевизия за неин заместник – Венета Райкова. Огнената блондинка, която преди водеше емблематичното предаване „Горещо“, днес е част от екипа на „Папараци“.
През годините много от водещите на най-големите конкуренти на екрана са бягали от единия, при другия. Ярък пример за това са новинарката Ани Салич, журналистката Миролюба Бенатова и доскорошният тандем Ани Цолова и Виктор Николаев.
Въпреки че Цолова вече не е част от „Здравей, България“ тя остава в семейството на Нова телевизия, очаквайки се скоро да се появи отново на екран с нов светски проект. Двете телевизии от доста време насам се надцакват, като най-големият коз на Нова в праймайма е хитовият сериал „Откраднат живот“.
Въпреки че четвъртият сезон на медицинския филм не е толкова интересен, колкото първия, продукцията се радва на завидно висок рейтинг.
От доста време пък се говори, че bTV е готова със сериал, който обаче телевизията не смее да пусне. Все пак, след месеци изчакване, в началото на 2018 година продукцията „Скъпи наследници“ най-вероятно ще бъде на екран.

https://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/samo-v-blits-voynata-prodlzhava-vodeshch-ot-btv-izbyaga-v-nova-televiziya-skandalt-e-ogromen_news564640.html

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

Image_17730602_40_0

Със сълзи и аплодисменти: свалиха Росен Желязков от шефското кресло със 129 гласа

април 25, 2024
тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
Доц._Андрей_Чорбанов_6274957821127726242_2408442630338807554_original

Проф. Андрей Чорбанов: Ваксината срещу коклюш не е за възрастни. Крие риск от тежки нежелани реакции

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024