Коментари

Иво Инджев: Борисов кърти мивки със саби, а русофобите къртят павета и подкопават вярата в него!

Иво Инджев: Борисов кърти мивки със саби, а русофобите къртят павета и подкопават вярата в него!

 

 

ivo-indjev

Един опит за памфлет на небезизвестния русофоб Иво Инджев, който привидя ваденето на паветата с дългата ръка на Москва 🙂

Едно към едно:

След като на заседание на Министерски съвет, преди да замине да върти дипломация, търговия и саби в Саудитска Арабия, премиерът Борисов лично се занима с анализ и коментар за няколко извадени павета  (  от записа на видеокамера се вижда някакъв факир, който успява да кърти павета с голи ръце, маскиран за заблуда – според премиера- с работна жълта жилетка), този път бдителното ми око се натъкна на ново, още по-нагло злодеяние от подобен тип.

 

Посред бял ден неизвестни ( за мен) лица, употребили захвърлената наблизо кирка, бяха извадили цели бетонни блокчета покрай трамвайната линия. Злосторнците се бяха скрили. Наблизо не се виждаше жива душа на иначе оживеното място в центра на столицата.

IMG_7645

След като на заседание на Министерския съвет, преди да замине да върти дипломация, търговия и саби в Саудитска Арабия, премиерът Борисов лично се занима с анализ и коментар за няколко извадени павета  ( при това, от записа се вижда някакъв факир, който успява да кърти павета с голи ръце, маскиран нарочно – според премиера- с работна жълта жилетка), този път бдителното ми око се натъкна на ново, още по-нагло злодеяние от подобен тип.

 

Явлението е повече от тревожно, още повече, че според премиера Борисов става дума за “протестъри”, които вадят павета, за да злорадстват после, че имало проблем със софийските улици.

 

 

Ще добавя и нещо по-стряскащо като факт: протестърите не са червени другари, както намеква Борисов. Личи от факта, че вредителстват на места, свързани с братушки, като Дондуков и граф Игнатиев- именно на улицата с това име можете да видите изровените бетонни блокчета и зейналата пропаст край трамвайната линия, в която русофобите се надяват да се пребие някой русофил или пък да дерайлира трамвай, за което да бъдат заподозрени онези, които от 100 години това и правят ( както намекна Борисов).

 

 

Да обобщя: в управляваната от русолюбивата Йорданка Фандъкова столица, под носа на нейния закрилник Бойко Борисов  ( който напоследък все по-активно се изявява като публичен говорител на кметицата), протестъри от русофобски тип саботират безупречния външен вид на София с цел да се изложим пред чужденците в навечерието на българското домакинство на европейската полтиолимпиада.

 

 

Подлите русофоби се възползват от отсъствието на бореца за мир в Черноморския регион ( вече и край Червено море). Докато той кърти мивки със саби далеч от родината, злосторниците тук къртят павета с кирки и подкопават реномето му на защитник от злодеянията на протестърите русофоби.

Unknown-1

Няма ли КОЙ да сложи край на това русофобско безобразие или трябва да чакаме отново защита от руското външно министерство и неговата Мария Захарова, която и без саби танцува ефективно в наша защита от европейското иго?!

Unknown

 

Източник: http://ivo.bg/2017/11/30/%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-%D0%BA%D1%8A%D1%80%D1%82%D0%B8-%D0%BC%D0%B8%D0%B2%D0%BA%D0%B8-%D1%81%D1%8A%D1%81-%D1%81%D0%B0%D0%B1%D0%B8-%D0%B0-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%BE%D0%B1/

Коментари

More in Коментари

960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024
соломон

Соломон иска католици и православни да си обединят Великдена – само така можело да се пречупи Путин

март 31, 2024