Политика

Никой не може да ни свали от властта, ако ние сами не се свалим! Ако някой иска да не съм омиротворен, ще го разочаровам!

Никой не може да ни свали от властта, ако ние сами не се свалим! Ако някой иска да не съм омиротворен, ще го разочаровам!

 

СИДЕРОВ1491402347-siderobv

 

Гледам да не досаждам на хората.

 

 

 

 

Те не обичат много-много политиците, ама щат не щат, гледат сутрин.

 

 

 

Това заяви Волен Сидеров в ефира на bTV по повод дългото му отсъствие от сутрешните блокове.

 

 

 

Относно ситуацията с Валери Симеонов и тоалетната той заяви: „Прочетох коментари, имаше иронии. Смятам, че това, че нямаше санитарен възел на един вход на държавата не е нормално. Това, че той е ускорил това, което наричате откриване, е нещо положително и тези, които минават през Калотина, ще са благодарни.

 

 

 

Не виждам нещо да противоречи на функцията на вицепремиера. Оказа се, че, когато Симеонов отиде лично, нещата стават по-бързо. Понякога някои институции имат нужда от сръчкване за жалост, макар че не би трябвало да е така. Симеонов има сръчкваща функция явно“.

 

 

 

 

На въпрос защо е толкова омиротворен Сидеров отвърна: „Мисля че е хубаво това. Ако някой иска да не съм омиротворен, ще го разочаровам, защото такава ми е позицията сега в парламента. Трябва да балансирам три различни партии и характери.

 

 

 

 

Нужен е такт. Преди бях лидер на една партия и беше по-лесно. „Роля“ е термин за нещо, което в момента ми е функция и натовареност. Всеки обществено ангажиран човек изпълнява роля в добрия смисъл на думата“.

 

 

 

Запитан защо е простил на толкова много хора в политиката като Борисов и Симеонов, той заяви: „Прощаваш в името на това да си по-добър в обществената работа и да си по-полезен. Естествено, че трябва да загърбваш моменти от живота.

 

 

 

Особено в тази неблагодарна професия има много емоционални моменти. Ако стоиш на този спомен или неприятни моменти, доникъде няма да стигнеш“.

 

 

 

 

„С Борисов не сме в прегръдка, а в коалиционни отношения, което не е грешка. Надявам се коалицията да издържи пълен мандат, което е договореността между нас.

 

 

 

 

Премиерът Борисов би трябвало да не дава оставка без консултиране с нас като. Не виждам предпоставки да се случи. Ако ние сами не се свалим, няма кой да ни свали“, добави още политикът.

Източник: БЛИЦ

Политика

More in Политика

Image_17730602_40_0

Със сълзи и аплодисменти: свалиха Росен Желязков от шефското кресло със 129 гласа

април 25, 2024
тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
радев,радев

Радев подписа на Главчев да стане и външен министър

април 22, 2024