Криминално

Адв. Марковски: Росен Ангелов може да не е убиецът от Нови Искър, откъде са взели ДНК?! МВР: Утре ще представим доказателства!

Адв. Марковски: Росен Ангелов може да не е убиецът от Нови Искър, откъде са взели ДНК?! МВР: Утре ще представим доказателства!

марковски768x432
Профилът на убиеца от Нови Искър не съвпада с този на Росен Ангелов, смята адвокатът Марин Марковски. По думите му блудник – педофил няма как да извърши подобно престъпление.

 

 

 

 

„Блудникът е действително затворен човек. Педофилията е едно много мъчително страдание, което съпътства сексуалния начин на живот на някои хора.

 

 

 

 

 

Много е мъчително и за околните. Блудникът е в изключително ужасно положение, ако попадне в затвора. Там деветият кръг на ада ще е детска градина”, поясни Марковски.

 

 

 

 

„Той се е криел да не отиде в затвора. При него е било задача номер едно да се крие. Тази психология на блудника трудно се вписва с вампиро-убиеца.

 

 

 

 

 

Блудниците са интровертни, стават активни, само ако има момиченце, което да заплува в обърканото им либидо”, поясни още Марковски.

 

 

 

 

Той коментира още, че от полицията трябва да кажат ДНК материалът, който за тях категорично доказва, че Ангелов е убиецът, откъде точно е дошъл.

 

 

 

 

 

Той добави, че ДНК експертиза няма как да се извърши за толкова кратък период от време, ако е намерен косъм без луковица на него.

 

 

 

 

Способен е да убие шестимата, твърди колега на Росен Ангелов

„Когато той стреля, там има трима мъже. Тези трима мъже най-малката реакция е да хукнат да излязат през прозореца. Изисква се време докато простреляш единия, другите наблюдават това нещо. Да се убият пет човека накуп, без да има съпротива, без да има реакция, действително е нещо доста подозрително„, съмнява се във версията на полицията Марковски.

 

 

 

 

 

 

 

„Пътят към истината е в съмнението. Полицията стояха по гори и паланки, да им отдадем дължимото. Но дължат на обществото пресконференция с фактите„, категоричен е адвокатът.

 

 

 

 

В сряда МВР ще направи брифинг, с който да сложи край на спекулациите около тежкото престъпление в Нови Искър. Това съобщи министърът на вътрешните работи Валентин Радев след заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност, който се проведе при президент Румен Радев.
Вътрешният министър посочи, че до момента има 95 експертизи, които доказват кой е убиецът. „Има около 95 експертизи, не са готови всичките, но основните, на които се обосновава нашето заключение, че това е убиецът, са готови. Всичко това ще бъде казано“, каза министърът.

„С прокуратурата ще направим брифинг с информация, с главния секретар на МВР и други експерти, които да сложат край на спекулациите по случая с доказателствата, които са безспорни в момента“, заяви той.

„По телевизията се наслушахме на спекулации във връзка с убийствата. Благодаря на медиите, които допуснахме много близо, може би минахме границата, но това няма значение. Обществеността беше информирана, притеснението беше общо“, посочи Валентин Радев.

„През 2016 г. 85% са разкрити престъпления свързани с убийства. През 2017 г. – 100%“, подчерта министърът.

„Работим активно и по отвличанията, и по разбиване на банкоматите. По вчерашният случай с убития бизнесмен правим всичко възможно да разкрием какво е станало. Работим по всички версии. Първата е че работим по неговия бизнес и личен живот“, поясни министър Радев.

 

Факти БГ, Фрогюнз

 

https://frognews.bg/novini/mvr-95-ekspertizi-dokazvat-koi-ubietsat-novi-iskar.html

 

 

 

„Действително точният изказ има много въпросителни, въпреки категоричното становище на полицията, че Росен Ангелов е убиецът”, допълва Марковски.

 

 

 

Криминално

More in Криминално

zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024