ОБЩЕСТВО

Джендър-идеологията настъпва агресивно: “Енциклопедия в комикс” на български език хвали хомосексуализма и промяната на пола! СНИМКИ

Джендър-идеологията настъпва агресивно: “Енциклопедия в комикс” на български език хвали хомосексуализма и промяната на пола! СНИМКИ

 

енцикло93154_660_370

 

Промиването на съзнанието на децата по отношение на биологичните закони върви с пълна сила, докато управляващи и опозиция не могат да намерят общо решение за отхвърляне на позорната Истанбулска конвенция, съобщава БЛИЦ.

 

 

 

На българския книжен пазар се разпространява “Енциклопедия в комикс”, която директно възхвалява хомосексуализма, смяната на пола и съществуването на т.нар. “трети пол”.

 

 

 

 

 

 

 

Наивни родители си мислят, че купуват специализирана литература за деца, издавана в милиони екземпляри, продавани в цял свят, както гласи рекламата, а всъщност дават в ръцете на следващите поколения опасно “оръжие” за унищожаване на ценностната система на подрастващите, а в крайна сметка и до ликвидиране на българската нация.

 

 

 

Изпълнената с извратено съдържание книга показва анимирани деца, които водят диалози със себе си и собствените си родители, които фино натрапват “нормалността” на еднополовите отношения, смяната на пола и “третия пол”.

 

 

 

 

 

Майка към детето си: “Когато двама души от един и същи пол се обичат, би следвало да уважаваме тяхното решение! Още повече, че в наши дни техният брой се увеличава неимоверно и вече не е нещо необикновено…” Дете пита майка си: “Нали момичетата не могат да се превърнат в момчета и момчетата не могат да станат момичета…”

 

 

 

Отговорът на майката: “Не е точно така, когато пораснат и ако продължат да имат такова желание, могат да си направят операция за смяна на пола…”  Изплашеното дете към майка си: “Ах, това въобще не мога да го разбера. Аз никога не бих искала да се превърна в момче…”

 

 

 

Майката я успокоява: “Това е сложен въпрос. По-важното е, че трябва да уважаваме и травеститите…” Детето след успокояването: “Добре! Разбрах, че в никакъв случай не трябва да ги смятам за различни…”

 

 

 

И без ратифицирането на Истанбулската конвенцията, насаждането на джендър-идеологията очевидно е в ход. От всички българи зависи – ще позволим ли държава с над 1300 годишна история да бъде заличена от лобистите на еднополовите бракове, оплетени в мрежите на унищожителя на Европа –

 

 

 

Джордж Сорос и неговите последователи – новите сектанти – „протестъри“, „зелени“, псевдолибералки и соросоиди, храненици на подсъдими олигарси и обвързани с хибридни политически формации.
Канал 3

http://kanal3.bg/news/bulgaria/society/69204-%E2%80%9CEnciklopediya-v-komiks%E2%80%9D-na-balgarski-ezik-hvali-homoseksualizma-i-promyanata-na-pola

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

парите

Енергийно дружество предупреди за голям проблем със сметките за ток от 1 юли

март 28, 2024
горица

Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер. А какво ще стане, ако и тя откаже?!

март 28, 2024
итн

ИТН върна мандата на Румен Радев. Президентът започва срещи с потенциалните служебни премиери

март 28, 2024
папка

Денков върна мандата, Радев се скара на ПП-ДБ и предупреди за риск от конституционна криза

март 27, 2024
събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
иво христов

Проф. Иво Христов: Военният конфликт ще се разрасне и ще бъде жесток. Залозите рязко се вдигнаха

март 26, 2024