Криминално

Намериха кървави дрехи във вилата на издирвания Росен Ангелов в Луково! Извергът се измъкнал под носа на полицията! СНИМКИ

Намериха кървави дрехи във вилата на издирвания Росен Ангелов в Луково! Извергът се измъкнал под носа на полицията! СНИМКИ

big_8548

 

 

Полицията е открила кървави дрехи във вилата на издирвания под дърво и камък в с. Луково Росен Ангелов, във връзка с шесторното убийство, съобщи „Фрог нюз“.

 

 
Жандармерия от сутринта е блокирала района.

 

 

 

 

Според източниците ни, 56- годишният Росен, който бил съден за педофилия и  регистриран за блудство, се е измъкнал под носа на ченгетата.

1515089748-2111533902

По тази причина в късните следобедни часове пуснаха хеликоптер с надеждата, беглецът да бъде засечен.

 

 

 

 

На практика полицаите са се забавили, тъй като са имали затруднения с намирането на вилата на предполагаемия убиец.

 

 

 
Твърди се, че той имал интимна връзка с убитата Кети.

 

 

 

 

Оперативните работници още от самото начало на разследването научили за тези тайнствени отношения.

 

 

 
Предстои да се извърши експертиза, за да се установи от кого е кръвта по откритите дрехи.

 

 

 

 

 

 

Интересна подробност е, че Росен е бил обявен за издирване по друго дело, преди шесторната екзекуция в Нови Искър.

 

 

 

 

За него се знае, че е добър планинар.

 

 

 

 

Извършителят на бруталното шесторно убийство в Нови Искър вероятно е искал да заблуди разследващите, пише в. „Монитор“. След двата огледа, продължили над 18 часа, се установи, че труповете на жертвите са били местени в различни стаи в къщата на ул. „Лозенски дол“ номер 5.

 

 

big_13b3

Той е бърсал кръвта от пода, защото на мястото е намерена кофа с вода, в която имало кръв и парцал, разказа пенсионираният полицай от Второ РПУ в София Йордан Кръстанов.

 

 

 

Мъжът е бил едно от поемните лица при огледа в дома с масовия гроб и е станал свидетел на всички действия на следователите. В двуетажната къща са намерени телата на бащата Неделчо Юнаков, на 19-годишния му син Георги, на доведената му дъщеря Нанси на 16 г., на гаджето й Боби, на тъщата, както и на немската овчарка на семейството.

 

 
По гръб в хола лежали телата на Неделчо и Георги. Двамата били застреляни в кухнята и влачени в хола. „Бабата си беше на леглото, била е седнала, защото краката й висяха от дивана, но след куршума леко се е килнала на страни, заяви Кръстанов, цитиран от в. „Телеграф“.

 

 

 

Срещу бащата Неделчо е стреляно десетина пъти – оловото попаднало основно в главата му, но имал и рани по ръцете и бедрото, което предполага, че се е опитвал да се защити от куршумите. Синът му е прострелян в гърдите.

 

 

 

На втория етаж били труповете на Боби, Нанси и кучето. Дванадесетокласникът е намерен в спалнята на Кети и Неделчо, прострелян с 3-4 куршума, като един от тях попаднал между очите. В детската стая на леглото се намирала Нанси – тя е ликвидирана с един изтрел в слепоочието. Крачетата й също висели от леглото, а целият й юрган бил напоен в кръв.

 

 

 

 

Куршум зад ухото причинил смъртта и на немската овчарка. „Къщата беше заключена, но групичка деца минали зад нея и през прозореца видели труповете, после казали на родителите си“, обясни Йордан.

 

 

 

 

 

Междувременно братът на Неделчо също подал сигнал на 112, защото не можел да се свърже с него. Наложило се полицаи да разбият вратата, за да влязат.

 

https://petel.bg/Zloveshhi-podrobnosti–Nedelcho-nadupchen-s-desetina-kurshuma–Nansi–s-edin-izstrel-v-slepoochieto–Georgi–v-gardite–a-ubietsat-vlachel-trupovete-iz-tsyalata-kashha__244924

Криминално

More in Криминално

bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024
big_phps45

Горещи новини за изчезналата 17 г. Ивана, появи се следа в…

февруари 27, 2024
big_4

Ексклузивна новина за изчезналата Ивана, ето какво намериха на Е-79, преди тунела край Дупница

февруари 24, 2024