Криминално

Осма жертва се е разминала на косъм с клането в Къщата на ужасите! Ето какви са били последните думи на Боби до майка му…

Осма жертва се е разминала на косъм с клането в Къщата на ужасите! Ето какви са били последните думи на Боби до майка му…

боби и нанси1515047404-2
„Казал е на съученика си, с който трябваше да празнуват заедно, че сега е с Нанси.
„Ще се разберем с нея и ще дойдем при вас“, казал Боби на приятеля си“.
Това заяви пред bTV майката на убития тийнейджър в Къщата на ужасите Боби Стефка.
„Нека не броим дните и много да са ни парите. Нека много са ни дните и по вода да ни върви“, това написал Боби в картичка, която подарил на майка си за коледните и новогодишни празници.
„Оправи се. Облече се. Беше много щастлив, още преди две седмици каза, че ще празнува с негови приятели, с които се веселяха, но реши да иде при Нанси.
Страшното е, че още едно дете е трябвало да бъде при тях“, това каза пък Корнелия – бабата на брутално убитото момче, което е имало връзка с убитата Нанси.
„Момченцето, което е колкото Боби, се казва Тони.
Лично баба му ми каза, че е трябвало да иде при тях в кървавата къща в нови Искър.
Само, че бащата на Тони отишъл в последния момент на работа и момчето останало при баба си, за да празнува със семейството, а не като нашето момче да бъде погубено при чужди хора“, сподели още почернената баба.
Двете жени споделиха, че още не са успели да видят мъртвото тяло на Боби.

Междувременно стана известно, че майката Кети Кюхова е имала връзка със затворник, когото е зарязала заради Неделчо и след направен спонтанен аборт.
Криминалисти сякаш умишлено не коментират обаче кой е бащата на убитата 16-годишна Нанси, нито какво са били предишните мъже в живота на 45-годишната жена, пише в. „Уикенд“.
Ако версията, че за касапницата с шест трупа е отговорен бивш мъж в живота на Кети, е вярна, то тогава се предполага, че жената е първата ликвидирана.
„Възможно е тя да е излязла от къщата с джипа си, за да разговаря с човек, с когото е имала взаимоотношения и той да я е ликвидирал и хвърлил в кладенеца, след което да се е върнал и да е избил всички в къщата в Нови Искър, не оставайки живи свидетели“, допускат криминалисти.
Тази версия се подхранва от разказите на колеги на 20-годишния Георги Юнаков, син на Неделчо, който също намери смъртта си навръх Нова година, покосен от куршумите на убиеца.
Георги е работил като пазач в лудницата в Курило, но е напуснал поста ви около 22 часа на 31 декември, след като разговарял с баща си Неделчо, който му е казал да се прибира вкъщи, защото има проблем.
Възможно е Георги да е повикан от татко си, след като бивш мъж в живота на Кети се е появил изненадващо навръх Нова година в къщата в Нови Искър и е настоял да разговаря с жената, отвеждайки я в неизвестна посока с джипа й БМВ.
„Ако тази възстановка е вярна, то тогава убиецът е гръмнал първо жената, след което се е върнал в къщата и е разстрелял цялото й семейство.
Разбира се, има вариант и Кети да е ликвидирана последна, след като е видяла с очите си кървавата жътва, отнела животите на хората, които най-много е обичала в живота си…“, предполага столичен антимафиот.

Криминално

More in Криминално

zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024