Криминално

От последните минути! Криминалисти се натъкнали на нещо много гнусно в лаптопа на Росен! МВР разбива „теорията на конспирацията“!

От последните минути! Криминалисти се натъкнали на нещо много гнусно в лаптопа на Росен! МВР разбива „теорията на конспирацията“!

БРИФИНГ1515591389-s
„В последните дни чета много становища на хора, които тиражират различни версии. Много от тези анализи и коментари искрено ме забавляват. Сега ще ви представим актуална, точна и коректна информация и ще разбия всички теории на конспирацията“, каза Борислав Сарафов на извънреден брифинг относно последните тежки престъпления в страната.

През цялото време, докато течеше разследването, аз самият съм поддържал двустранна динамична връзка с шефката на НИКК Добринка Маркова, с която сме обсъждали както представените за изследване обекти, така и заключенията по експертизите на Националния институт по криминалистика и криминология.

 

 

 

 

 

 

Едно и също оръжие е умъртвило и Кети Кюхова, и останалите петима, и Росен Ангелов. По ръцете му са открити натривки от барутни частици, същите ги има и на проектила, изваден от неговото тяло. В репортажите видях, че сте разпитали един от нашите свидетели.

 

 

 

 

 

 

 

На това местопроизшествие в един гараж са иззети дрехи, които е доказано, че са на Росен Ангелов, а по тях има кръв на кети и на Неделчо. Не мисля, че тези доказателства са малко. В моята доста голяма практика съм имал малко дела, по които доказателствата са били толкова много и непротиворечиви. За нас несъмнено извършителят на убийствата е Росен Ангелов.

На 7 януари бе открит трупа в Луково. Бе извършен оглед на трупа и самата постройка и бе назначена експертиза на тялото. Това заяви прокурор Наталия Николова по повод на убийството в Нови Искър.
Още вчера вътрешният министър Валентин Радев заяви в аванс, че информацията на брифинга с експерти ще сложи край на спекулациите по случая с доказателствата, които по думите му са безспорни.
„При аутопсията е установено, че входната рана е в слепоочната област. Смъртта е настъпила бързо и е била неизбежна. Смъртта е от края на трето-четвърто денонощие, т.е. той се е самоубил в петък – 5 януари“, каза тя.
„Последното му влизане в интернет е от четвърти. Гледал е изключително гнусни сайтове за детско порно“, добави Сарафов.
„При комплексната оценка, а именно положението на тялото и ръката на Ангелов, заедно с допълнително поставения елемент и направлението на изстрела, показват, че Ангелов е могъл да възпроизведе изстрел със собствената си ръка“, каза Николова, слагайки край на спекулациите, че Ангелов не се е самоубил.
„По долните крайници има едно нараняване, което е с много голяма давност – 10-15 дни. В тялото му не се доказва наличие на етилов алкохол. Не се доказва наличие на морфин, метаамфетамин, метадон и каквито и да е упойващи вещества“, каза тя.

Криминално

More in Криминално

zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024