ОБЩЕСТВО

Чудовищно разкритие за Националната лотария е на път да взриви страната: Плащаме си да ни мамят със статисти! СНИМКА

Чудовищно разкритие за Националната лотария е на път да взриви страната: Плащаме си да ни мамят със статисти! СНИМКА

 

bileti-678x381 zx860y484_3017554

 

 

Чудовищно разкритие за Националната лотария е на път да взриви страната. А най-лошото е, че вече няколко години сами се оставяме да ни мамят и залъгват с напразни надежди. За огромни печалби, милиони, коли и апартаменти. От които всъщност си оставаме с една кръгла нула и отеснял портфейл.

 

 

 

 

 

Направете си сами изчислението колко пари сте подарили на собствениците на Националната лотария през тези години. Казваме си – нищо работа. Днес ще дам два лева, утре три, после пет. По малко е и не се отразява на джоба.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Е, не, отразява се. Проста сметка на общата сума на събраните в дома ви “празни” билети, може да ви докара главоболие от ужас. Да бяхме си купили нещо наложащо с тези пари, вместо да ги хвърляме директно в джоба на милионерите.

 

 

 

 

 

 

 

 

В България отдавна стана така, че богатите печелят от бедните и това се приема за нормално. Цирк! Пародия! Гавра!… Всеки ден ни промиват съзнанието с реклами на печеливши билети и бързо забогатели хорица. Прави ли ви впечатление, че болшинството от тях са от селца. За които често не сме и чували.

 

 

 

 

 

 

 

 

Потребители в мрежата пуснаха чудовищни сигнали срещу Националната лотария. Толкова брутални, че признаваме си – не ни се иска да повярваме. Като този на дама от Благоевград, която съобщи следното:

 

 

 

 

“Братовчедка на мой познат от Благоевград са й дали 2000 лева. За да я снимат и тя да разправя, че е спечелила 50 000 лева. Алооо, Лотарио! Намерете ме и мен. И аз искам пари. Може и само 1000 да ви взема”, шокиращо разкрива благоевградчанката под име Рони в социалната мрежа. (Виж снимката под материала)

 

 

 

 

 

 

А друг мъж разказва следното. Негов познат  наистина спечелил определена сума от билетче на Националната лотария. Трябвало да отиде в столицата, за да си вземе чека в предаването.

 

 

 

 

 

 

Снимките били на 10 януари 2017. А самото предаване се излъчило на 30 януари 2017.

 

 

 

 

 

 

“Странно ми стана как в това предаване водещите обявиха, че за следващата седмица Големия джакпот е 4 200 000 лева?!

 

 

 

 

 

 

По принцип ако не бъде спечелен, следващата седмица той расте с 200 000 лева. Което ще рече, че в сряда на 3 февруари 2017 наистина щеше да бъде 4 200 000 лева.

 

 

 

 

 

 

Идва обаче въпросът как и откъде Националната лотария е била наясно, че в периода докато излъчат предаването – смятайте 3 седмици, няма да падне джакпотът. Или тегленията след новините в сряда по Нова ТВ не са на живо, а на запис. Много намирисва, направо вони на гнило”, пише потресен българинът.

 

 

 

 

 

 

 

За измамата и плащането на скромни суми на случайни хора, които да бъдат представяни за спечелили, има много и различни разкрития до момента. За тях сигнализират потребители в мрежата и по форуми.

 

 

 

 

 

 

 

 

Каква е истината обаче и как да я разберем на 100 процента. Държавните органи са единствените, които трябва да се поинтересуват. Да направят проверка и да установят дали всичко в Националната лотария е изрядно и законно, или не. Иначе всеки може да си говори всичко – и от двете страни.

 

 

 

 

 

 

 

 

Дотогава най-лесното е всеки от нас да се замисли най-елементарното. Познава ли лично и има ли в близкото си или далечно обкръжение човек, който действително е ударил печалба от търкане на билетчета. Но не 50-100-1000 лева. А действително голяма и получена печалба.

 

 

 

 

 

Ползван източник агенция Пик.

 

bi1

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

37d999ae-4bb9-48f5-80ed-ffb72df19948

Цветни обувки на ток – модерен акцент към вашия тоалет

април 16, 2024
главун

Главчев маха втори министър – Георги Тахов сменя Кирил Вътев в земеделието

април 16, 2024
милошев

Наш професор: Учените разработват метод за създаване на бебе от два мъжки индивида

април 16, 2024
кючуков

Любомир Кючуков: Правителството не е експертно, а политическо, външната ни политика се разглежда не като национална, а като партийна

април 16, 2024
ezgif-2-b348f3a860

Излагация: Прекъснаха партийна среща на ПП в Пловдив с викове: Стига сте лъгали, Кокорчо / ВИДЕО

април 15, 2024
big_4cea

Нейнски: Иран постъпва с Израел така, както Русия с Украйна

април 15, 2024