Uncategorized

Андрей Арнаудов взе важно решение за връзката си с красавицата Емануела! Запознали се преди 2 години на най-необичайното място…

Андрей Арнаудов взе важно решение за връзката си с красавицата Емануела! Запознали се преди 2 години на най-необичайното място…

1518285659-sistemen-bufer-11

 

 

 

Известният продуцент Андрей Арнаудов е сключил без много шум брак с половинката си Емануела Толева – разкрива „Уикенд“, като се позовава на близки на продуцента.

 

 

 

 

 

Красивата манекенка и бивша баскетболистка е бременна в началото на четвъртия месец и с любимия йвзели решението да се оженят по бързата процедура – в тесен семеен кръг и без излишна показност – отбелязва изданието.

 

 

 

 

 

 

 

 

Това е втори брак за Андрей, който през 2009 г. се венча за сръбкинята Даниела Янков, но не след дълго се разведе с нея. Той бе толкова разочарован от съвместния си живот с блондинката, че изобщо нямаше намерение отново да се жени.

 

 

 

 

 

 

 
„Категорично съм против брака. Ако двама души се обичат, могат да бъдат щастливи и без подписи в гражданското.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Веднъж сгреших да направя личния си живот публично достояние, вдигнах голяма и пищна сватба, широко отразена в медийното пространство, но след време горко съжалих за решението си“ – разправял е неведнъж Андрей Арнаудов, който се кълнеше, че и насила не могат да го завлекат повторно пред олтара.

 

 

 

 

 

 

 

С годините обаче популярният тв водещ улегна и най-сетне откри голямата си любов в лицето на хубавицата с екзотични черти Емануела.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Високата брюнетка, която има сестра близначка на име Доротея, навремето се е занимавала професионално с баскетбол, а заради високия си ръст от цели 181 см неведнъж се е изявявала като манекенка в модни ревюта и фотосесии.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Андрей и Емануела са заедно от 2 години, а огънят на любовта между тях пламнал на възможно най-необичайното място, за което едва ли бихте се досетили – пред контейнер за боклук, където двамата изхвърляли битовите си отпадъци в един и същи момент.
Въпреки че бил по чехли и анцуг, продуцентът решил смело да заговори стройната красавица и се сдобил с телефонния й номер.
Тя пък от своя страна било впечатлена от невероятното му чувство за хумор. В резултат на всичко това любовните отношения помежду им се развили скорострелно.
Запознати издават, че в продължение на 6 месеца влюбените правили опити за бебе, но все не се получавало.
Точно в най-неочаквания момент, когато Емануела едва не се отчаяла, чудото се случило и тя забременяла. Очаква се чаровната брюнетка да роди през лятото, а полът на бебето все още е неизвестен.

https://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/andrey-arnaudov-vze-vazhno-reshenie-za-vrzkata-si-s-krasavitsata-emanuela_news578217.html

 

 

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023