Европа

Германците ще почнат да напускат страната си заради наводнението от мигранти, предупреди активистка за подпомагане на бежанците!

Германците ще почнат да напускат страната си заради наводнението от мигранти, предупреди активистка за подпомагане на бежанците!

bultimes-1
Основателката на една от асоциациите за подпомагане на бежанците в Германия – Ребека Зомер, предупреди за скорошно преселение на немци към Полша заради наводнилите Германия мигранти. Шефката на Arbeitsgruppe Flucht + Menschenrechte заяви това в интервю за полското списание Do Rzeczy, съобщава в. “Сега”.

 

 

 

 

Там разказва, че мигрантите-мюсюлмани заплашват обичайния начин на живот на немците. “Немските граждани са готови да се преселват в Полша, защото ситуацията става непоносима. Ако Полша и Унгария не отстъпят от позицията си по проблемите с миграцията, то те могат да се превърнат в острови на стабилността в Европа” – смята Зомер.

 

 

 

 

 

 

По време на работата си с бежанците активистката се разочаровала във възможността за тяхната интеграция в европейското общество. “Аз мислех, че средновековните им възгледи с времето ще се променят (…)

 

 

 

 

 

Но това, което наблюдавах като доброволка, ме принуди да призная, че мюсюлманските бежанци са израсли със съвършено други ценности. На тях са им промивали мозъците от деца, (…), те не се канят да приемат нашите възгледи. Нещо повече, те гледат на нас, неверниците, с презрение.” – разказва бившата доброволка.

 

 

 

 

 

 

И си припомня случай, когато нарушаващи предписанията на Корана имигранти я нарекли “тъпа немска курва”. “При това те ядяха моя храна в собствената ми градина” – отбелязва Зомер. / ГЛАСОВЕ

Европа

More in Европа

1010x570

Борис Джонсън: Ако Украйна загуби, това ще бъде краят на нашата хегемония

април 18, 2024
1010x570

Белгия разследва мрежа за руско влияние в Европейския парламент – предполага се, че евродепутати са получили пари от Москва

април 12, 2024
евро хърватия

Лоша икономическа новина от Хърватия година след приемането на еврото

април 4, 2024
Image_17542094_40_0

Разследват Урсула фон дер Лайен за измама с COVID ваксини

април 2, 2024
борел

Жозеп Борел: Западът подкрепя Киев в полза на своите интереси, а не от любов към украинците

март 26, 2024
орбан402460791

Орбан: Западът може да изпрати войски в Украйна до два-три месеца. Брюксел е пленник на мрежата на Сорос

март 22, 2024