Криминално

Извънредно! Разбра се кой е музикантът, виновен за кървавата касапница край Пампорово – той е рокаджия и се казва… СНИМКА

Извънредно! Разбра се кой е музикантът, виновен за кървавата касапница край Пампорово – той е рокаджия и се казва… СНИМКА

 

рок1518607188-rokmuzikantat-anton-boiadzhiiski-e-484

 

 

Антон Бояджийски е мъжът, открит мъртъв в „Ауди ТТ“ в курорта Пампорово. Той е рок музикант, пише БЛИЦ.

 

 

Мъжът, който е от Пловдив, е свирил е в групата „Татко Кристофър“, създадена от Ицо Петроф през 1991 година. Тя просъществува няколко години и има издаден самостоятелен албум на групата „Отново на път“. Писал е и текстове на песни на БТР.

 

 

 

Една от тях е „Роден от праха“

Родих се от прахта, в която живях и мълчах.

Срещам самота – празна съдба.

Сянка нечия от отворена стара врата спомена таи излетяла душа.

 

Пр. Имах един странен свят,

Имах един странен свят

 

Отлита мига като птица навън, като песен изпята, изпята от мен.

Отлита мига, отшумя, странен свят.

Бял лист от нощта, захвърлен на пода от кога.

Шепот на тъга ще захвърля в прахта.

 

 

 

Преди по-малко от час се появиха първи снимки на тузарското черно „Ауди ТТ“, в което бяха намерени телата на простреляните музикант и банкерка, който бяха открити край ски център „Малина“ в Пампорово.

 

 

 

 

 

Водещата версия е убийство и самоубийство.

 

 

 

По-рано БЛИЦ се свърза със Сийка Забилева, регионален говорител на МВР – Смолян. Пред БЛИЦ тя направи още разкрития за случилото се край Пампорово.

 

 

 

 

Припомня, че 41-годишната жена е застреляна с два куршума в гърдите и един в главата. Смъртта на мъжа, който е бил на 48 години, е настълила след изстрел в главата. В автомобила, който е собственост на мъжа и е с пловдивска регистрация, е намерен незаконнен пистолет. Той е бил в ръката на мъжа, който е бил облечен изцяло в черно.

 

 

 

 

 

Шефът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов и зам.-окръжният прокурор Недко Симов поясниха, че вдовецът, който първо е убил разведената жена, а след това се е самоубил, е бил облечен целия в черно.

 

 

 

 

 

 

Заради извършените огледи в лоши метеорологични условия – при снеговалеж и през нощта, днес предстои да се извърши повторен оглед на автомобила. Не са открити следи от борба и съпротива. По първоначални данни престъплението е извършено между 21.00 и 23.00 часа снощи.

 

 

 

 

 

 

 

Преди минути пък Тодор, който пръв се натъкнал на колата ковчег с труповете на банкерката и музиканта в Пампорово, даде смразяващ кръвта разказ за случилото се.

 

 

 

 

 

 

 

 

Случайно преминаващ оттам мъж от Смолян се е натъкнал на двата трупа на пловдивчани в Пампорово, пише plovdiv24.bg. Той е видял автомобил с включени габарити и спрял да окаже помощ. Видял окървавения мъж и се обадил в полицията. Очевидецът е Тодор Мелемов, син на кмета на Смолян Николай Мелемов. „Пътувахме от Пампорово към Стойките. Видяхме кола, която беше на габарити с работещи чистачки, отбила в едното платно.

Снегът върху колата беше стопен, а валеше. Снегорин беше минал и беше заобиколил колата. Навсякъде другаде беше изчистено. Помислихме, че е закъсал човек и спряхме да му помогнем. В тъмното не се виждаше. После светнахме с фенерче и видяхме, че има човек вътре. Мислехме, че може да му е лошо, затова да е спрял. Но видяхме, че шофьорът има рана на главата и целият е в кръв.

 

 

 

 

 

 

После видяхме, че има и жена. Беше страшна гледка. Подадохме сигнал на 112. Дойдоха полицаи, линейка. Установиха, че хората са мъртви. Тогава дойдоха и други следователи. Доколкото можехме, съдействахме“, каза Тодор, цитиран от „Марица“.

 

 

 

 

 

 

 

 

Докато тримата чакали полицията спрели чистачките, затова предположили колата е била спряна, но със запален двигател в началото. Дочакал е идването на полицията и оказал пълно съдействие. Това обявиха на брифинг шефът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов и зам.-окръжният прокурор Недко Симов.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://kakata.info

 

Криминално

More in Криминално

zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024