Криминално

Истината лъсна! Разбра се как точно са причакали и отвлекли Адриан Златков!

Истината лъсна! Разбра се как точно са причакали и отвлекли Адриан Златков!

 

оБрат1518089210-991-ratio-ivajlo-borisov-torinoto

 

 

Похитителите на Адриан Златков са го изпреварили на включени буркани секунди преди да го отвлекат. Бандитите са чакали момчето още пред къщата му в софийското село Герман, пише в. „Телеграф“.

 

 

 

 

 

 

 

Младежът забелязал шкодата, модел „Фабия комби“, със син буркан, докато изкарвал черната S-класа последен модел от двора си. Малко по-късно същата кола го изпреварила и принудила да отбие.

 

 

 

 

 

 

 

 

Тези показания е дал пред разследващите след освобождаването си срещу откуп Адриан Златков, стана ясно вчера в САС. След като е било натоварено в шкодата с качулка на глава, момчето е претоварено в друга кола.

 

 

 

 

 

 

 

По звука на двигателя жертвата можел да определи, че двигателят е бензинов, но не можел да каже нито марката, нито модел или цвят на втория автомобил.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Показанията бяха прочетени от магистратите, докато анализираха събраните до момента доказателства, за да решат дали да оставят или освободят четиримата обвинени като помагачи Ивайло Борисов – Ториното, Мартин Марков, Георги Джамбазов, и гаджето му Здравка Стефанова.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ториното – сочен като дясна ръка на Златко Баретата, оставил за затъмняване на стъклата „Шкода Фабия“ при своята приятелка Ангелина Йорданова. Шкодата карал шофьорът му Мартин Марков.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

След като тонирала стъклата, Ангелина направила снимка на работата си. На един от кадрите се вижда, че колата е с номер 5207 – регистрационна табела, която била открадната от „Ауди“. Шкода със същия номер беше открита опожарена край Панчарево след отвличането на Адриан. Изгорялата кола била открадната около 2 седмици по-рано от София.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Няма доказателства обаче, че става именно с тази кола е отвлечен Златков.

 

 

 

 

 

 

 

Прокуратурата твърди, че Адриан е прехвърлен в „Опел Астра“ като полицейските. Такава кола Мартин Марков закаралза затъмняване на стъклата при Ангелина на 29.08.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

От снимката, заснела стикера за „Гражданска отговорност“, става ясно, че возилото се води на името на Георги Джамбазов, а в последствие той е бракувал колата в КАТ. По делото обаче липсват показания на свидетели или други доказателства, че именно в нея е прехвърлен младежът.

 

 

 

 

 

 

 

БЛИЦ припомня, че вчера главният прокурор Сотир Цацаров заяви, че имат подозрения кой е поръчителят на отвличането на Златков.

 

 

 

https://kakata.info

 

Криминално

More in Криминално

zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024