Криминално

Любовна трагедия в Пампорово: Вдовец застреля разведена с 2 куршума в гърдите и 1 в главата и после се гръмна с незаконно оръжие! ПЪРВИ СНИМКИ

Любовна трагедия в Пампорово: Вдовец застреля разведена с 2 куршума в гърдите и 1 в главата и после се гръмна с незаконно оръжие! ПЪРВИ СНИМКИ

 

АУДИ1518602886-2111562917-678x381

 

Появиха се първи снимки на тузарското черно „Ауди ТТ“, в което бяха намерени телата на простреляните музикант и банкерка, който бяха открити край ски център „Малина“ в Пампорово.

 

 

 

 

 

Мястото, около което е намерено злокобното „Ауди“

 

 

 

 

 

 

Впечатление прави, че колата е наистина скъп модел, а номерата също са тузарски и пловдивски. Лек сняг е навалял на предното стъкло на возилото, което все още не се знае колко време е престояло на пътя преди да бъде открито, заедно с труповете в него.

 

 

Водещата версия е убийство и самоубийство.

 

 

 

 

Досъдебно производство за умишлено убийство е образувано по случая „Два трупа в автомобил“ на Пампорово. Това обявиха на брифинг шефът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов и зам.-окръжният прокурор Недко Симов.

 

Шефът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов (вдясно) и зам.-окръжният прокурор Недко Симов, Снимка: 24smolian.com

Припомняме:

 

41-годишната жена е застреляна с два куршума в гърдите и един в главата.

 

 

 

 

Смъртта на мъжа, който е бил на 48 години, е настълила след изстрел в главата. В автомобила, който е собственост на мъжа и е с пловдивска регистрация, е намерен незаконнен пистолет. Той е бил в ръката на мъжа, който е бил облечен изцяло в черно.

 

 

 

 

Труповете са били в автомобил „Ауди ТТ“ с пловдивска регистрация. Двамата са били жители на града под тепетата. Имали са връзка, посочиха от полицията. Двамата имали по едно дете от предишни бракове.

 

 

 

 

 

41-годишната била разведена, мъжът бил вдовец. Жената работила в банков клон на Пампорово. Приятелят й, който бил музикант, пристигнал специално, за да се видят, гласи първоначалната версия. Пловдивчанката била на Пампорово от два дни.

 

 

 

 

Назначена е тройна експертиза. Предстоят повторни огледи, уточнява 24smolian.com.

 

 

Шефът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов и зам.-окръжният прокурор Недко Симов поясниха, че вдовецът, който първо е убил разведената жена, а след това се е самоубил, е бил облечен целия в черно.

 

 

 

 

Заради извършените огледи в лоши метеорологични условия – при снеговалеж и през нощта, днес предстои да се извърши повторен оглед на автомобила. Не са открити следи от борба и съпротива. По първоначални данни престъплението е извършено между 21.00 и 23.00 часа снощи.

 

https://kakata.info

 

Криминално

More in Криминално

bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024
big_phps45

Горещи новини за изчезналата 17 г. Ивана, появи се следа в…

февруари 27, 2024
big_4

Ексклузивна новина за изчезналата Ивана, ето какво намериха на Е-79, преди тунела край Дупница

февруари 24, 2024