Криминално

Мистерията около изчезването в Дубай на Даниел от „Биг брадър“ става все по-зловеща, каква е коварната роля на Вилияна! СНИМКИ

Мистерията около изчезването в Дубай на Даниел от „Биг брадър“ става все по-зловеща, каква е коварната роля на Вилияна! СНИМКИ

 

ДЕЛЧЕВ1513341024-c2a4523e0

 

 

Драматично се развиват нещата около Даниел Делчев. Мъжът бе участник в сезон на „Биг Брадър“ е в неизвестност от почти 100 дни.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

БЛИЦ припомня, че той е безследно изчезнал от няколко месеца. Негови близки и приятели нямат никаква връзка с него. Те припомнят, че Даниел е тръгнал да търси баща си.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Той мислеше, че татко му е шейх в Дубай. Появиха се хора, които подклаждаха тези му мисли.

 

 

 

 

 

 

 

 

Те му взеха кръвни проби и му заявиха, че има съвпадение с кръвта на емира на ОАЕ и той е негов син. Вилияна Янкова е дошла специално да убеди и заведе Даниел в ОАЕ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Тя организира изпращането на кръвните проби в арабската страна. Той е бил много въодушевен.

 

 

 

 

 

 

 

Последно имахме контакт с него през ноември. На 15 стават 100 дни откакто го няма. Това заяви в ефира на „На кафе“ журналистката Дани Златанчева.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Дадох си сметка, че един месец не ме е търсил в началото на декември. Той е много контактен, качва и праща снимки на всяка крачка, а сега не отговаря на телефона си.

 

 

 

 

 

 

Във Фейсбук профила му няма активност. Той е сирак. Това забави подаването на жалбата може би с месец и половина. Благодарение на наши познати в полицията на високо ниво се стигна до обявяването му за безследно изчезнал. Вилияна е обявена за издирване заради отвличане“, заяви пиарката и журналистка Патриция Кирилова.

 

 

 

 

 

„Докато не се стигна до заминаването, не знаехме нищо за Вилияна. Странно е жена да идва от Дубай специално да го вземе. Много майсторски го е убедила, че има общо с емира на ОАЕ. Тя вече му е била издала и лична карта с ново име – това на емира“, казаха още двете дами.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Според майката на Вилияна, с която се свързахме, се случвало да изчезват така българи, които биват прибирани в ареста, защото се заглеждали по височайши личности в Дубай. Оказва се, че голяма част българи наистина изчезват в Дубай, повечето са от ромски произход, ни казваха от консулството ни там“, заяви Златанчева.

 

 

 

 

 

 

 

 

Двете журналистки предполагат, че изчезването на Даниел има връзка с това на Юри Байрактаров. Той е на 45 години и е заминал на 12-и ноември за Дубай – четири дни след Даниел. Той също е обявен за безследно изчезнал от „Интерпол“.

 

 

 

 

Общото между двамата според журналистките е това, че са бизнесмени, занимаващи се със строителство.

 

 

 

 

 

 

 

„Може да са някъде по строежите в Дубай“, казват те. Дамите добавят, че по тази следа са били насочени от майката на Вилияна. Оказва се, че обявената за издирване наистина е близка с емира, дори била омъжила своя приятелка за негов син.

 

 

 

 

 

 

 

 

В ефир се включи сестрата на изчезналия Юри – Евгения: „Последно видях Юри през септември във Велико Търново. После той си отиде в София, а неговият съквартирант го е изпратил до летището, когато е пътувал за Дубай. Чух го на 11 по телефона. Трябваше да е там 3-4 дни, за да оправи документи. Не отива за първи път в Дубай.

 

 

 

 

 

 

 

 

Преди време прекара 6 месеца в страната, но винаги смме поддържали връзка. Взехме разпечатка на разговорите му. Последните са проведени на 12 ноември – в деня на заминаването му.

 

 

 

 

 

 

 

След това единствената активност е на 26-и – за около час е използвал интернет, но не е ясно за какво – приложение, търсил ли е нещо из интернет или е говорил онлайн. Не е възможно да е добре и да не се обади за празниците.

 

 

 

 

 

 

 

 

От МВР ми казаха, че към момента не виждат връзка между неговото изчезване и това на Даниел, но ми споделиха, че всъщност с Даниел е заминал и още един мъж, също от Велико Търново, като Юри, който е обявен за издирване от роднините му. Той е на 51 години, но не помня името му, просто се радвах, че не говори за брат ми“, каза Евгения.

 

 

 

 

 

 

 

Тя добави, че от МВР са дали много странна информация – от всички тези души, обявени за издирване, само един документално от властите в Дубай се води влязъл в страната. Това е истинска мистерия, защото по първоначални данни от полицията и всички са влезли в ОАЕ, но не са напускали страната.

 

 

 

 

 

 

 

 

Двете журналистки добавиха нещо много интересно към разказа си за Даниел след чутото от сестрата на Юри. „Дани трябваше да пътува един ден по-рано, но изтърва полета заради важно писмо.

 

 

 

 

 

Затова си взимат полет до Русия за следващия ден и от там трябва да тръгнат за Дубай. Така обаче се оскъпява пътуването, а и удължава“, казват те, подозирайки, че това е направено умишлено.

 

 

https://kakata.info

 

Криминално

More in Криминално

bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024
big_phps45

Горещи новини за изчезналата 17 г. Ивана, появи се следа в…

февруари 27, 2024
big_4

Ексклузивна новина за изчезналата Ивана, ето какво намериха на Е-79, преди тунела край Дупница

февруари 24, 2024