Uncategorized

Огромна драма белязала живота на младата любовница на Стоян Алексиев! Студентката Ивана се оказа…

Огромна драма белязала живота на младата любовница на Стоян Алексиев! Студентката Ивана се оказа…

1517575858-istinata-lysna-liubovnicata-na-aleksiev-porychala-skandalnite-snimki-464482
66-годишният артист Стоян Алексиев е в развод с дългогодишната си спътница в живота Надежда заради 23-годишната си любовница Ивана, твърди „Уикенд“.
Чепатата рускиня не издържала на публичния резил, на който я подложи екранният д-р Иван Генадиев от сериала „Откраднат живот“, и решила окончателно да сложи край на брака им.
Хлътналият като ученик ветеран от Народния театър дори бил готов да се раздели с имуществото си и да остане гол като пушка след развода, но да е с младата си любовница.
Тя пък побързала да се похвали пред състудентите си в НАТФИЗ, че сериозно е разклатила брака на Алексиев. Извънбрачната афера на Ивана и три пъти по-възрастният й любовник не била тайна нито за жена му Надя, нито за студентите и преподавателите в Театралната академия.
Оказа се, че животът а младата Ивана Бобойчева никак не бил е лесен. Актрисата загубила татко си, който бил полицай, когато била съвсем малка.
В лицето на грижовния Алексиев тя виждала отсъстващия от живота й баща-закрилник, затова колегите й преподавателите й в НАТФИЗ гледали благосклонно на скандалната й връзка.
Още повече, че заради Алексиев тя скъсала с предишното си гадже – симпатичен младеж на нейните години. „повечето хора смятат, че Ивана го използва, за да направи кариера.
Нищо подобно – момичето наистина е влюбено и не може да си представи живота без Стоян Алексиев. Възрастовата разлика помежду им наистина е голяма – близо 40 години, но има своята обосновка.
Ивана е сираче, никога не е иmала баща и силна мъжка фигура в живота си.
Когато снимките излязоха тя наистина бе съсипана и много страдаше от хорските шушукания и цинични подмятания. Всеки има право на любов, така че намирам неистовия медиен интерес кyм връзката им за повече от уродлив. Оставете хората да се обичат и не цапайте отношенията им с клюки“, апелира една от най-близките приятелки на Ивана.
Тя гарантира, че младото момиче било доста почтено и морално – не си падало по паралии, а освен като актриса, работело и усърдно и като продавачка на марка известни парфюми в малко магазинче, за да си помага за следването.
Преди 3 години палавият Алексиев, който е и дядо на внуци, започнал страстната си афера с Ивана.
Според запознати любовта между студентката и три пъти по-възрастният от нея артист припламнала за първи път по време на лекции в Театралната академия.
Напористата хубавица разкрила симпатиите си към него, а извънбрачната им връзка бързо станала факт.

https://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/ogromna-drama-belyazala-zhivota-na-mladata-lyubovnitsa-na-stoyan-aleksiev-ivana-se-okaza_news576185.html

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023