ИНЦИДЕНТИ

Скандал с бясно шофиране и гонка с полицаи из София! Обвиняват Радева, от НСО отричат, Президентството с първи коментар!

Скандал с бясно шофиране и гонка с полицаи из София! Обвиняват Радева, от НСО отричат, Президентството с първи коментар!

 

шофиране1518098768-1

 

В никакъв случай г-жа Радева не е шофирала автомобила, не е имало преследване в София с патрулки. Тя е била в колата с охраната си и с шофьора.

 

 

 

 

 

 

Това заяви шефът на НСО в оставка ген. Ангел Антонов, цитиран от „24 часа“ по повод излезлите информации, че две патрулки са преследвали Мерцедеса на първата дама Десислава Радева снощи в София.

 

 

 

 

 

 

Не става въпрос за инцидент, имаме нарушена координация между отделните служби – не са разпознати колите, категоричен бе ген. Антонов.

 

 

 

 

 

 

 

Случват се подобни случаи, но ще търсим първопричината след като анализираме ситуацията, допълни той. И обясни, че всички останали подробности ще ги разкаже след приключване на проверката.

 

 

 

 

 

 

Не става въпрос за гонки, нито за съпротива. Ще се разберем с колегите и ще си сътрудничим за изясняване на случая, каза ген. Антонов.

 

 

 

 

„Не може така безотговорно да се говори, че г-жа Радева е карала автомобила. Как си представяте ВИП-лицето да кара автомобила – това е невъзможно“, отсече шефът на НСО.

 

 

 

 

 

 

 

 

В момента извършваме проверка по цялостната ситуация около случая и ще се изяснят всички подробности и всичко, което се е случило. Докладват ми се нещата и ще се извършат и допълнителни проверки, докато имам тази възможност, допълни ген. Антонов.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ако има нарушения от наша страна от колегите – ще се вземат мерки от ръководството. Ще го съгласувам с колегите от Жандармерията, които са си извършвали постоянната си работа, допълни той

„Да, действително е имало полицейска акция по това време и на това трасе, но не можем да коментираме повече информация, обърнете се към НСО“, заявиха от пресцентъра на вътрешното ведомство.
От пресслужбата на президента Румен Радев потвърдиха пред медията ни, че знаят за случая и в момента извършват проверка, за да уточнят обстоятелствата около него.
„Назначена е проверка, за да се разбере действително дали е имало такъв инцидент и кой е участвал в него“, разкриха от президенството пред БЛИЦ.
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ
КАНАЛ 3,  БЛИЦ

 

 

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

Image_17635178_40_0

Ще побеснеете: Смразяваща подробност от стрелбата по 18-месечното дете във Враца, ето какво са казали родителите

април 13, 2024
zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
кола върху

Шофьорка обърка педалите на газта и спирачките в Пловдив, „приземи“ колата си върху друг автомобил

април 8, 2024
tova-li-e-balgariia-prebiha-817

Пребиха афганистанец, който от 20 г. живее в София и жена му – българка, посред бял ден пред блока им

март 29, 2024
ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024