ОБЩЕСТВО

Страшната цена на богатството! Ето причините, довели до внезапната смърт на бизнесмена Стефан Шарлопов! СНИМКИ

Страшната цена на богатството! Ето причините, довели до внезапната смърт на бизнесмена Стефан Шарлопов! СНИМКИ

шарлопов-причини1471242885-stefan-sharlopov

 

 

 

Инсулт най-вероятно е покосил бизнесмена Стефан Шарлопов.  Българският Доналд Тръмп, както беше известен приживе той, се почувствал зле снощи и, за съжаление, починал в съня си, пише Пик.

 

 

 

 

Очаква се днес медици официално да потвърдят причината за внезапната смърт на предприемача.

Стефан Шарлопов и семейството му скоро се завърнали от ваканция в Тайланд. За първи път за почивка в чужбина заминали всички членове на семейството и нищо не предвещавало кончината на бизнесмена.

 

 

 

 

 

Негови близки разкриват, че през последните години той взимал сериозни мерки за здравето си – не употребявал алкохол, спортувал и дори отслабнал, пише Пик.

 

 

 

 

 

Приятели на бизнесмена подозират, че огромният стрес е основната причина за неговата кончина.

 

 

 

 

 

 

 

Официални причини за трагедията засега не са обявени, като първоначалната неофициална информация беше, че той не се е оплаквал от сериозни здравословни проблеми.
Близки до семейството му обаче са разкрили пред „ШОУ“, че заради непогасени кредити за ВИП селището „Созополис”, Шарлопов напоследък се е оплаквал от проблеми със сърцето.
Той драстично намалил алкохола и цигарите.
Преди години неговото семейство бе сполетяно и от неимоверен стрес, за който неотдавна разказа и съпругата на бизнесмена Бояна.
„Животът ми се обърна в момента, когато започна нашата връзка. Но Стефан винаги ме е пазил да не се взема насериозно – да не хвърля едни пари по мен. Винаги е имало бюджет в къщата, който трябва да се спазва”, разказа преди време в телевизионно интервю съпругата на бизнесмена Бояна Шарлопова.
И разкрива ужасяващата подробност, че преди години семейството й е било предупредено, че присъства в списък с потенциални жертви на „Наглите”
шарлопов1517823667-1
„Имаше заплаха за нашето семейство. Не беше само слух. Беше преди 10 г. Звъннаха на мъжа ми да му кажат, че той или член от семейството му е първи в списъка. Тогава дори някой от министрите му беше звъннал. Той три дни не беше спал, ял.
Те знаеха всичко за нас, следели са ни, знаели са къде ходя, децата какво обичат. Беше във времето, когато имаше отвличания. Беше огромно изпитание за нас като семейство и двойка”.
семейството655-402-stefan-sharlopov_0-640x381
Запитана кой се обади, тогава жената на бизнесмена отвърна така: „Не знам кой беше министърът. Знам, че Стефан дойде и ми каза, че има проблем и трябва да замине. На срещата той разбрал и ми звънна по телефона. Каза ми да си стоя вкъщи и, като се прибере, ще ми обясни всичко.
Стояхме и се чудихме какво да направим… Викнахме вкъщи охранителна фирма. Раздадоха на всички ни паник бутони. Отделно се взе охрана за нас. Излизахме по график, като влизахме вкъщи през различни места. Това продължи около година.
Тогава точно се смени правителството и ги хванаха т.нар. „Наглите”. Сега вече не ходим с охрана. Децата имат шофьор, с когото се движат. Мъжът ми има един човек охрана”.
Бизнесменът мина през редица съдебни битки за уникалното селище „Созополис”. В замяна става роб на кредитни задължения, които му докарват постоянен стрес. Теглил заеми от няколко банки, от които лихвите на ден само били около 3-4 хиляди евро.

https://www.blitz.bg/obshtestvo/tova-li-sa-prichinite-za-vnezapnata-smrt-na-sharlopov_news576865.html

 

 

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

e961bfe94512459ab7a699114384cfec

Кораб достави във Варна първото американско ядрено гориво за АЕЦ „Козлодуй“, експериментите с централата започват скоро

април 19, 2024
Image_17681956_40_0

Трагедия: Две бебета от Кюстендил починаха от коклюш, в страната броят на заразените расте

април 19, 2024
171350701868336

Военният Запрянов: Нападението над Иран не застрашавало България, ние нямаме ПВО и разчитаме на НАТО

април 19, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
Bojko-borisov-655x346

Борисов гневен на Радев, отрече се от служебното правителство: Да си носи той отговорност!

април 18, 2024
Image_17667510_40_0

Мъжът, осквернил гроба на патриарх Неофит, няма досие и не е лежал в психиатрия

април 17, 2024