Европа

Фарадж настоя светът да се вторачи къде отиват милиардите на Сорос, вместо върху връзките на Тръмп с Русия!

Фарадж настоя светът да се вторачи къде отиват милиардите на Сорос, вместо върху връзките на Тръмп с Русия!

epa06192355 Nigel Farage, British Member of the European Parliament and former leader of the UK Independence Party (UKIP), gestures while speaking at a news conference of Germany's right-wing populist 'Alternative for Germany' (AfD) in Berlin, Germany, 08 September 2017. AfD is campaigning for the German general elections to be held on 24 September 2017.  EPA/FILIP SINGER

 

Вместо да се вторачва в предполагаемите връзки с Русия на американския президент Доналд Тръмп, светът би било по-добре да се съсредоточи повече върху това, което върши милиардерът и политически активист Джордж Сорос. За това настоя бившият лидер на Партията за независимост на Великобритания Найджъл Фарадж.

 

 

 

 

 

 

 

В интервю за Fox News Фарадж подчерта, че въпреки че Сорос не е направил нищо незаконно, „националните демокрации“ трябва да бъдат разтревожени за милиардите, които 87-годишният финансист харчи по целия свят за левичарски каузи.

 

 

 

 

Сорос дарява още £100 000 за предотвратяване на Брекзит

 

Сорос дарява още £100 000 за предотвратяване на Брекзит

Това става ясно от имейл на организацията до „Ройтерс“

 

 

 

 

 

 

 

 

„Всички трябва да се събудим за това кой е Джордж Сорос и колко голяма е организацията му („Отворено общество“)“, предупреди Фарадж.

 

 

 

 

 

 

 

 

„В епоха, когато по-голяма част от медиите са обсебени от таен сговор с Русия (на Тръмп), е необходимо разследване за това какво точно са направили от „Отворено общество“, добави той.

 

 

 

 

 

 

Найджъл Фарадж също така обвини родения в Унгария Сорос за финансиране на организации, които се опитват да преобърнат решението на британския народ за излизането на Обединеното кралство от Европейския съюз.

 

 

 

 

 

 

 

Джордж Сорос заяви, че е горд, че е дарил 400 хил. паунда за кампания срещу Брекзит.

 

 

 

 

 

 

 

„Той не вярва в „национализма“, или както аз го наричам „националната демокрация“, отбеляза още Фарадж, добавяйки, че Сорос подкрепял отворените граници и „масовата миграция“, за да „премахне националната държава„.

 

 

Нюз БГ

https://news.bg/int-politics/faradzh-nastoya-svetat-da-se-vtorachi-kade-otivat-miliardite-na-soros-vmesto-varhu-vrazkite-na-tramp-s-rusiya.html

Европа

More in Европа

1010x570

Борис Джонсън: Ако Украйна загуби, това ще бъде краят на нашата хегемония

април 18, 2024
1010x570

Белгия разследва мрежа за руско влияние в Европейския парламент – предполага се, че евродепутати са получили пари от Москва

април 12, 2024
евро хърватия

Лоша икономическа новина от Хърватия година след приемането на еврото

април 4, 2024
Image_17542094_40_0

Разследват Урсула фон дер Лайен за измама с COVID ваксини

април 2, 2024
борел

Жозеп Борел: Западът подкрепя Киев в полза на своите интереси, а не от любов към украинците

март 26, 2024
орбан402460791

Орбан: Западът може да изпрати войски в Украйна до два-три месеца. Брюксел е пленник на мрежата на Сорос

март 22, 2024