Uncategorized

Денис Ризов профука парите на Жоро Илиев! Няма да познаете с какво се препитава днес бившият съпруг на Наталия Симеонова… СНИМКИ

Денис Ризов профука парите на Жоро Илиев! Няма да познаете с какво се препитава днес бившият съпруг на Наталия Симеонова… СНИМКИ

 

c3b4cf8195d2bc38bb31766c81ac2622

 

 

Едва ли някой подозира, че дългокосият музикант от „Ахат“ Денис Ризов, който продължава да се представя като продуцент и тв водещ, сега всъщност се занимава с козметика.

 

 

 

 

 

 

 

Сенки, червила, а преди това и бизнес с конфитюри и мармалади, се оказват препитанието на т.нар. „черна овца“ на прехода, твърди мълвата, която се носи из музикалните и тв среди у нас.

 

 

 

 

 

 

 

 

Какво се случва с Денис, който дълги години твърдеше, че върти на малкия си пръст де що има телевизии и късни шоу програми в САЩ?

 

 

 

 

 

 

 

Може би не са много онези, които се питат какво се случва с Денис Ризов, откакто замина за страната на неограничените възможности. Нали щеше да е американският Борат и да води късно шоу в САЩ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Откакто Денис направи това изявление минаха цели две години и освен ако не става въпрос за някакъв супер секретен проект, за който умишлено не се говори, по-вероятно е такова шоу изобщо да не съществува.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Високопарните му приказки, които последваха свалянето на предаването му „Денис и приятели“ от ефира на БНТ, също изглеждат като мираж.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тогава рокаджията обяви, че и това шоу поемало по пътя към американските телевизии, но явно корабът, с който е тръгнало на там, още плава в океана или е потънал, пише в. „Уикенд“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Изданието коментира, че бившият български тв водещ може и да е гледал американска телевизия, но едва ли е стъпвал в такава.

 

 

 

 

Image_2422866_500_0

 

 

 

 

Денис чат-пат се материализира и макар и пооклюмал, все пак не му омръзва да споделя някакви свои нови начинания, предимно в тв сферата, които така си и остават – само думи. Фука се, че изкарва милиони и благодари на съдбата си на „черната овца“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Но дали всички тези хвалби не са само фасада? Всъщност никой реално не е наясно какво точно преживява Денис Ризов.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Факт е, че и той, и бившата му съпруга Наталия Симеонова винаги са демонстрирали доста приличен стандарт на живот, заради което дълги години много хора смятаха, че успешните начинания на рокаджията не са химера.

 

 

 

 

 

 

660_09453320f5606d5a6e722700697cb9a1

 

 

 

 

 

Защо тогава никой у нас не иска вече да работи с Денис?

Според всички онези, които някога са имали вземане-даване с музиканта из родните телевизии— „не си е работа“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В годините Ризов си е спечелил репутация на несериозен бохем, който ще обещае целия свят и няма да реализира и едно село. Макар и с типичното поведение на рок звезда, с навици, познати на цяла нощна София, Денис отпадна от картинката на почти всички телевизии, нищо че продължава да се представя като визитката на продуцент и водещ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

След краха на всяко предаване, което е стартирал – и то все зрелищни провали – в момента в ефира той има някакъв принос единствено към „Търси се“ по Би Ти Ви.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Търси се“ дори е рекордьор в програмата на телевизията по години на екран, но всички са категорични, че успехът се дължи на позитивния образ на шоуто и водещите му, както и на факта, че Ризов не се занимава по никакъв оперативен начин с предаването.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Твърди се, че навремето именно с подкрепата на братята Георги и Васил Илиеви Ризов купува 20 декара земя в столичния район Панчарево и построява 23 къщи, които са обединени в комплекса „Маунтин Вю Вилидж“ и които всъщност и до ден-днешен го хранят.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Там е и семейната му къща, в която бившата му жена Наталия Симеонова, отглежда дъщеря им.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дори и след смъртта на Главния Наталия и вдовицата му Мая са все още неразделни, а Денис не смее да оборва истината за топлата си връзка с основателите на ВИС.

 

 

 

Факти бг

https://m.fakti.bg/life/291203-denis-rizov-profuka-parite-na-joro-iliev-

 

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023