Uncategorized

Жестока драма! Болната от рак Нана се включи в ефира от Израел и каза какво се случва с нея, докато майка й гасне в старчески дом…

Жестока драма! Болната от рак Нана се включи в ефира от Израел и каза какво се случва с нея, докато майка й гасне в старчески дом…

 

1521366228-ann (1)

 

 

 

Тв водещата Нана, която се лекува в Израел, бе включена по скайп в ефира в Нова Тв от Иван Сотиров.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Последният води сам предаването „Съдебен спор”, докато Нана е на терапия.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„В момента съм в Тел Авив, правя процедури и те ще продължат доста дълго. Стискам палци на теб, Соти, на целия екип, на всички хора в залата. Със сигурност ще бъдете блестящи и аз ще имам възможност да ви гледам”, заяви Нана, която бе бурно аплодирана от зрителите.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Чакам те с нетърпение да си дойдеш, Нана. Ти си моята опора. Бъди силна, знам, че ще успееш”, отговори Иван Сотиров.

 

 

34_ 597x 1066

 

 

 

 

 

 

 

 

Междувременно сайтът Ретро.БГ пише, че най-близкият човек до Нана Гладуиш – нейната майка, не можела да я подкрепя във втората ѝ битка с рака, защото прекарвала старините си в старчески дом.

 

 

 

 

 
Тв водещата се принудила да изпрати родителката си в специализирано заведение още преди няколко години, когато се оказало, че заболялата от алцхаймер жена се влошавала и имала нужда от постоянно медицинско наблюдение.

 

 

 

 

Колкото и да било болезнено за Нана да вземе подобно решение, след щателно проучване и много разговори с персонала и лекарите тя решила да изпрати майка си в луксозен частен хоспис в близкото до столицата село Лозен.

 

 

 

 

660-9df636ba9d7b242a49e324898555bf7e

 

 

 

 

 

 

 

 

Откакто дамата пребивала там, водещата на „Съдебен спор“ гледала да я посещава поне веднъж в месеца, но понякога се случвало така, че тя изобщо не можела да я разпознае, което съсипвало чувствителната тв звезда.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Майка ѝ гледала като чужди хора и зет си, и внук си, на които не можела да се зарадва, защото ѝ се струвало, че ги вижда за първи път. Понякога изпадала в тежки нервни кризи, които налагали и бездруго кратките им срещи да приключват без време. Още по-страшното било, че тя нямала ни най-малка представа за сблъсъка на дъщеря ѝ с рака и опустошителните операции и терапии, през които тя премина в последните 6 години от живота си.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Преди броени дни борбената тв звезда обяви в ефира на своето предаване, че отново ѝ се налага да отсъства от малкия екран, защото ѝ предстоял поредният активен курс на лечение. Подробности в какво точно ще се състои той Нана не пожела да даде не защото криела, а защото смятала, че вече отегчавала публиката със страдалческата си съдба.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

През лятото на 2017 г. Гладуиш рестартира битката си с рака, след като веднъж вече показа, че може да е по-силна от него. Както и първия път, когато бе диагностицирана с коварното заболяване, досущ като в „Животът е прекрасен“ на Бенини, Нана се постара да превърне личния си ад в комедиен абсурд и да вдъхне сила на хората с онкологични заболявания.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тя дори пусна видеа на живо в социални мрежи, с които показа как се подготвя да обръсне главата си с надеждата косата ѝ да стане по-красива от всякога след няколко месеца.

 

 

 

 

 

 

 

 

Съпругът ѝ Джонатан и синът им Джейсън стояха неотлъчно до нея пред камера, а стотици съпричастни жени я подкрепиха. Нана пое втория си кръстоносен поход срещу болестта след 5-годишна ремисия.
 

http://retro.bg/maykata-na-nanastrong-gasnestrong-v-starcheski-dom_18202.html

 

 

 

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023