Криминално

Родителите на Станислава от Брестник с шокираща версия: Някой я е влачил и е опитал да й пререже гърлото и то няколко пъти!

Родителите на Станислава от Брестник с шокираща версия: Някой я е влачил и е опитал да й пререже гърлото и то няколко пъти!

 

брестник1522055956-linn

 

 

 

Дъщеря ни се възстановява, надяваме се скоро да можем да разговаряме с нея. Нямаме представа какво точно се е случило, но сме абсолютно сигурни, че Съни не би посегнала на живота си. Тя е нормално, будно момиче и в живота й няма нищо, което би я подтикнало към подобна стъпка. Това заявиха родителите на 23-годишната Станислава Додова – Мария Додова и Димитър Георгиев пред trafficnews.bg.

 

 

 

 

 

 

 

 

Момичето бе намерено с дълбока прорезна рана на гърлото в двора на семейната къща в село Брестник. Станислава е оцеляла по чудо, тъй като раната е много тежка, а прорезът е на милиметри от сънната артерия. До момичето е открит кухненски нож, който е от домашната посуда са семейството.

 

 

 

 

 

 

 

Полицията работи по различни версии, но Станислава все още не може да комуникира и не е разказала какво се е случило във фаталната нощ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Родителите на момичето поискаха да разкажат за техните подозрения за инцидента. И двамата обаче са категорични, че дъщеря им не е направила опит за самоубийство.

 

 

 

 

 

 

 

„Съни е добре предвид ситуацията. Настанена е в КАИЛ, където е под непрекъснато лекарско наблюдение. Контактна е, възстановява се. Надяваме се до няколко дни да я преместят в друга клиника , за да можем да я виждаме. До този момент не ни пускат при нея и я видяхме само за минута, когато я изкараха от операционната. Тя беше още под упойка“, обяснява Димитър Георгиев.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Майка ѝ Мария обясни какво се е случило в петък: „Прибрах се от работа заедно с малкия си син Гошко. От по-големия ми син Янко разбрах, че към 16.30 Съни е тръгнала за Пловдив, където имала среща с приятелка. Малкият излезе, а аз щях да започвам да приготвям вечеря. Чух обаче някакъв шум отвън, където имаме метално скеле и реших, че някой е влязъл да краде.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В селото има едно момче, което обикаля по къщите. Излязох на терасата и чух някакво стенание. Казах на Янко да дойде с мен да видим какво става. Той светеше с фенерчето на телефона и вървеше пред мен. В един момент ми каза: „Мамо, тук има кръв“. Казах му веднага да се върне и се обадих на 112 като обясних ситуацията.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

От там ми казаха да отида в центъра да посрещна линейката и полицията. Линейката дойде след 10 минути и дежурният екип влезе в двора, а аз останах да чакам полицията. До този момент нямах никаква представа кой лежи на двора“.

 

 

 

 

 

 

 

 

„Всъщност лекарите ми казаха , че има пострадала жена и ме помолиха да се опитам да я разпозная. Аз обаче не мога да гледам кръв, става ми лошо и казах, че не мога. Не позволих и на сина ми. След това обаче започнах да звъня на Съни да я питам кога ще се прибира и телефонът й даваше свободно.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Полицаите попитаха на каква възраст е дъщеря ми, как изглежда, а след това извадиха снимката й от БДС и ме попитаха дали е тя. Тогава разбрах, че всъщност раненото момиче е Съни. Междувременно Димитър се прибра и тръгнахме за болницата в Пловдив“, добавя майката.

 

 

 

 

 

 

 

Родителите са категорични, че Станислава не би направила опит за самоубийство, въпреки че до нея е намерен нож от кухнята.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Категорични сме и то по няколко причини. Лекарят, който я оперира, ни каза че има 5 ходови рани, т.е острието няколко пъти е прекарано по шията й. Според доктора това е невъзможно за сам човек, и то момиче. Съни е намерена затрупана от една метална конструкция, която бе в двора на къщата.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тя е 45 килограма, а конструкцията я носят двама мъже. Тя няма как да я помръдне. Има огромна синина на гърба, коленете й са ожулени, сякаш е влачена. След това стигаме до мотива. В някакви сайтове четах, че причината е била любовна драма. Станислава няма приятел, така че няма как да има любовна драма. Познаваме децата си и знаем кога имат някакъв проблем.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ние сме много сплотено семейство. Всяко нещо се обсъжда и се решава с консенсус. Ако Съни имаше някакъв проблем, щеше да й проличи. Да не говорим, че тя е много страхлива и това, което се е случило, няма как да го извърши сама. Аз само като я погледна, знам какво мисли. Колкото до ножа, може да е бил навън, на масата в двора, тъй като често го използваме да чистим кромид и го оставяме навън“, разказа Димитър.

 

 

 

 

 

 

 

 

„Познавам децата си. Съни не пие алкохол, не пуши, не употребява наркотици. Излиза с приятелки от време на време, но като цяло е домошарка. Разговаряхме с братята й, с най-добрата й приятелка – всички са в шок, но са убедени, че не е опит за самоубийство. Семейството ни живее скромно, но нямаме финасови проблеми. Децата ни винаги са били задоволени.

 

 

 

 

 

 

 

Съни от известно време не работи. Докато учеше в университета, работеше на бензиностанция, но след това напусна, защото им промениха смените й и беше неудобно. Беше в бюрото по труда и смяташе през пролетта да започне отново работа“, посочва още той.

 

 

 

 

 

 

 

 

„Мисля, че са я проследили и са я нападнали. Може да е с цел грабеж. Тя няма врагове, семейството ни също. Чакаме да се възстанови и да говорим с нея. Но когато сестрата в КАИЛ я е попитала дали помни какво се случило, тя е изпаднала в шок. Надяваме се полицията да разплете случая“, смята майката Мария.

 

 

източник: Блиц

 

Криминално

More in Криминално

zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024