Криминално

Ужасяващи подробности за касапницата в Пловдив: Ради отрязал главата на жена си преди да си забие нож в гръкляна!

Ужасяващи подробности за касапницата в Пловдив: Ради отрязал главата на жена си преди да си забие нож в гръкляна!

 

9-730x500

 

32-годишният психично-болен пловдивчанин Ради Енев отрязал с кухненски нож главата на жена си в семейния им апартамент на ул. „Димо Хаджидимов” 11, след което забил нож във врата си, пише „Монитор“.

 

 

 

 

 

 

 

Жертвата му – 29-годишната Илияна, се опитала към 8,30 часа сутринта на 15 март да се спаси, като се обади на брат му, но той не й вдигнал телефона.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1521128786-000-678x381

 

 

 

Зверството станало пред очите на 13-месечната дъщеря на двойката.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

През годините 32-годишният Ради Енев не бил търсил лекарска помощ, а разследващите изясняват дали младият мъж е лежал в клиника и какво точно е било психическото му заболяване, твърди Монитор.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ради Енев и Илияна не били женени. Живеели на семейни начала и според съседите от дома на младите не са се чували скандали. Мъжът и жената били тихи и кротки хора.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ради работел, а Илияна била в майчинство. Към 8,30 часа на 15 март Илияна се е опитала да се обади на брата на Ради, но той не й вдигнал и това предопределило трагедията. Според криминалисти случилото се в жилището на петия етаж било като от филм на ужасите. Ради гонил из всички стаи жена си с кухненския нож. 29-годишната Илияна имала десетки рани по ръцете и цялото тяло. Била кълцана буквално навсякъде.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Имала прорезни рани и по бузите на лицето. Най-дълбоките удари с нож били по врата й. Едната дълбока рана била странична на шията на младата жена, а втората била отпред на гърлото.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Смъртта я настигнала в кухнята на апартамента. Ради първо я заклал, а след това, когато тя вече е била мъртва, се е опитал да й отреже главата. Младата жена била почти обезглавена и трупът й лежал в локва кръв.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

През цялото това време момиченцето им щъкало навсякъде из жилището. Малката вече ходела и станала свидетел на зверството.

 

 

 

 

 

 

 

След убийството на Илияна Ради отишъл в хола и там забучил кухненския нож с дървената дръжка в гръкляна си. Раната на смъртта му била много дълбока, ножът влязъл в предната част на шията. Мъртвият мъж бил открит с ръка върху забития в гърлото му нож.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Часове по-късно детенцето било намерено да плаче от брата на Ради в хола, край трупа на татко си. Малката също била цялата в кръв, но не от рани. Детето не пострадало от лудостта на баща си, но заради това, че ходело от стая в стая, се изцапало.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

По информация на Агенция Монитор Ради имал психически проблеми от около 3 месеца, като жена му Илияна го натискала да ходи на лекар, а той не искал.

 

 

 

 

 

 

foto2

 

 

 

 

 

 

 

 

„В семейството не е имало драми и проблеми. Най-вероятно се касае за здравословен проблем от страна на мъжа. Близките не съобщават мъжът да е имал здравословен проблем, но това се изяснява и по-късно ще стане ясно дали той е имал някакви психични проблеми и дали е търсил лечение. Няма данни за парични проблеми и кредити, нито за криминални регистрации”, каза директорът на ОД на МВР в Пловдив ст. ком. Атанас Илков.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Братът върнал обаждането на Илияна към 9,20 часа, но тя не вдигала. Той се опитал много пъти да се свърже както с нея, така и с Ради, но безуспешно. Около 15,30 часа той отишъл до апартамента на петия етаж на ул. „Димо Хаджидимов” № 11 и тъй като имал ключ, се опитал да влезе, но не успял.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

От вътрешността на апартамента се чувал детски плач. Братът на Ради Енев се притеснил за племенницата си и веднага потърсил ключар, който да отключи входната врата. Ключарят установил, че ключът в бравата отвътре е бил превъртян три пъти.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Когато майсторът отворил входната врата, заедно с брата на Ради видели първото тяло. Трупът на майката бил в кухнята обезглавен, в локва кръв. „Раните са били несъвместими с живота”, коментира ст.ком. Илков. Братът се ориентирал по звука от детския плач в коя стая е бебето, отишъл и го взел, след което в 16,08 часа ключарят подал сигнал в дежурната на Първо районно, а 2 минути по-късно звъннал и на 112.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Когато на адреса отишли криминалисти, заварили прозорците и балконските врати на апартамента затворени. Жената била намерена лежаща по гръб с порезна рана на шията и много защитни рани по ръцете. Мъжът лежал по лице, като в дясната си ръка държал голям кухненски нож, забит в шията му.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Той е убил съпругата си и непоследствено след това се е самоубил с ножа, който намерихме в неговата дясна ръка, забоден в шията му. Няма данни за любовни триъгълници”, каза ст.ком. Илков. По думите му детето е в добро състояние и грижите за малката са поети от брата на Ради и неговата съпруга.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Късно вечерта на 15 март пред апартамента на Ради и Илияна отишли родителите на мъжа – Христо и Нели Еневи. Възрастните хора от няколко години живеят в брезовското село Свежен.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На младини Христо е бил миньор в смолянско, а жилището, в което живеели на семейни начала Ради и Илияна, бил негов и на жена му Нели. Когато Ради се събрал с Илияна, възрастните им оставили жилището и се пренесли да живеят на село.

 

 

 

 

Монитор

 

http://www.monitor.bg/a/view/87324-%D0%9F%D1%81%D0%B8%D1%85%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D1%82%D1%80%D1%8F%D0%B7%D0%B0-%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%B8-%D0%B8-%D1%81%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D0%B8-%D0%BD%D0%BE%D0%B6-%D0%B2%D1%8A%D0%B2-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%9E%D0%91%D0%97%D0%9E%D0%A0/

Криминално

More in Криминално

zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024