ОБЩЕСТВО

Казусът „Иванчева“ изправи софиянци на нокти: Мнозина намират всичко за постановка с подхвърлен пакет пари! (СНИМКИ)

Казусът „Иванчева“ изправи софиянци на нокти: Мнозина намират всичко за постановка с подхвърлен пакет пари! (СНИМКИ)

 

арест1523965242-desislava-ivancheva-2-525474-810x0

 

 

Върл защитник на кметицата на район „Младост“ Десислава Иванчева качи текст в нейна подкрепа. Въпросният пост предизвика разгорещена дискусия в личната страница на Иванчева, пише Блиц.

Ето текстът без редакторска намеса:

 

 

 

 

 

„Сготвена“ ли беше Иванчева? Неудобна ли беше?“, „Няма ли вероятност да е „поръчана“? Всеки може да ти сложи в колата сак с пари и да те причака на пътя с полиция..“ – това са само част от коментарите в страницата на Десислава Иванчева, зелен и почтен кмет на „Младост“.

 

 

 

 

 

Как мислите? Не ви ли прилича на класически филмов сценарии за компрометиране на честен политик, който има куража и доблестта да се бори заедно с екипа си срещу всички „кротки и корумпирани управляващи?“ Ето днес още веднъж разбираме, че честните и почтени хора нямат място в управляващата ни шайка, наричащи себе си политици! Ако не си част от нея ти намират бързо и лесно „цаката“ – донос, куфарче в багажника и публичен арест.

 

 

 

 

 

 

 
Искаме категорично да заявим от името на ръководството на район „Младост“, по повод днешния показен арест на кмета на район „Младост“ Десислава Иванчева, че това е добре скалъпен поръчков сценарии, поради многото интереси на крупни инвеститори и олигарси, които не можаха да осъществят целите си.

 

 

 

 

 

 

 

Ето така в държавата ни се решават проблемите с неудобните и честни хора, които защитават гражданите и се оборят с неправдите и законите, които обслужват шайка престъпници. Както е известно Иванчева спря десетки строежи в „Младост“ и спря плановете на инвеститори за милиони.

 

 

 

 

 

 
Питаме случайно ли е това показно задържане на кмета Иванчева, на ключово кръстовище в центъра на София, точно един ден преди насрочена пресконференция за обявяване на битката с нелепия параграф 28 от новия ЗУЗСО, който позволява да се отнема статута на конкретни имоти като „озеленени площи за широко обществено ползване“ и да се преотреждат за други дейности, които впоследствие да бъдат застрояване със жилищни или офисни сгради, при заобикаляне на закона.

 

 

 

 
Питаме защо година и половина ще отстоява интересите на обществото, ще я бутат в калта по разни строежи през нощта, ще спре десетки строежи и точно днес ще мине на страната на беззаконието, с което се бори ежедневно.
(публикувано от администратор)

коентари1523976967-unkhykhykhgkhgygkhgkhgkhtitled
Източник: petel.bg

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
Доц._Андрей_Чорбанов_6274957821127726242_2408442630338807554_original

Проф. Андрей Чорбанов: Ваксината срещу коклюш не е за възрастни. Крие риск от тежки нежелани реакции

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
php1gkx09_559x345

България пред епидемия от коклюш: До месец болните ще бъдат най-малко хиляда

април 22, 2024