Коментари

Къде са журналистите да питат?

Къде са журналистите да питат?

 

 

4enge25

 

 

 

 

Точно 24 часа след бягството от Софийския централен затвор на двамата мъже, въоръжени до „зъби“ (?), както твърди т. нар. българска журналистика, с нож и пистолет, ми се иска да попитам защо момиченцата, които водят репортажите по БНР, БНТ, bTv, Nova – и всички възможни кабеларки и радиа, едва ли не с холивудски възторг се подмокрят от кеф и се възнасят до небесата, описвайки тържествения поход на двамата престъпници от килията – до парадния вход на СЦЗ, и то – през 3 кордона от надзиратели, без дори да зададат няколкото, очебийно налагащи се, въпроса:

 

 

 

 

 

 

1. Защо никой от надзирателите в трите обръча от надзиратели не стреля поне веднъж – ей тъй, сватбарската, във въздуха, а всички се направиха на умрели лисици, докато опасните престъпници дефилират към изхода?

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Защо, скачайки в прословутия сив автомобил – миг преди да офейкат с него, никой не е записал регистрационните номера – и не е стрелял по гумите на автомобила, и как така нито една улична камера, с каквито София е нафрашкана, не е заснела нейния летеж към свободата?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Защо трябваше да бъде арестуван синът на единия от бегълците по подозрение в съучастие в организирането на бягството, а не са арестувани – и то, по същата причина, всички бездейни надзиратели в СЦЗ, допуснали невинната въоръжена разходка към свободата на двамцата от снимката?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Ще бъде ли направено вътрешно МВР-разследване за съучастие в бягството от страна на служители от СЦЗ, защото за никого не е тайна, че в затвора, освен телефони, наркотици и оръжие, могат да бъдат вкарвани дори проститутки на повикване?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Защо директорът на СЦЗ, както и МВР-министърът, вместо да си подадат незабавно оставките и да се скрият в миша дупка от срам, напоително, като на малоумни тъпоидални кретеноиди обясняват на целокупния български народ, че избягалите затворници са изключително умни и много опасни?

 

 

 

 

 

 

 

 

Мога до безкрай да продължа списъка с въпросите, но не виждам смисъл, тъй като не виждам кой кой е в българската журналистика – и дали изобщо има такава в България.

 

 

 

 

 

 

 

А дотогава – да живей Веселин Маринов и неговият хит „Родната полиция ни пази!“

 

 

валери станковВалери Станков

 

 

 

 

 

АФЕРА

 

http://afera.bg/%D0%BA%D1%8A%D0%B4%D0%B5-%D1%81%D0%B0-%D0%B6%D1%83%D1%80%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%82.html

Коментари

More in Коментари

събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
sivilov

Ал. Сивилов: „Терористичният акт е организиран от хора, които не искат войната да спре“. И каза кой има най-голяма полза

март 23, 2024
960x540

Хора без чест и достойнство ни разиграват и мислят, че им вярваме

март 19, 2024
мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024