СВЯТ

Руска държавна телевизия покачи градуса на напрежението, каза какво трябва да се яде след ядрен удар!

Руска държавна телевизия покачи градуса на напрежението, каза какво трябва да се яде след ядрен удар!

 

ядене1523538876-sea

 

 

Руснаците бяха посъветвани за най-добрите храни, които да вземат в бомбоубежища при евентуална Трета световна война. Това показва, че напрежението в страната относно това, че ситуацията в Сирия може да се превърне в глобален конфликт, нараства, пише „Дейли Мейл“.

 

 

 

 

 
Притежаваният от „Кремъл“ канал Rossiya-24news излъчи сегмент, предполагащ идеалните запаси за оцеляване. В тях е включен и йод, който да предпази тялото от радиация.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На зрителите им беше казано да опаковат ориза, който може да се съхрани до осем години, както и овесена каша – от три до седем години. Те обаче трябва да се откажат от руската любима елда, която трае само една година.
„Очевидно можете да оцелеете с консерви месо за известно време – до пет години, докато консервираните риби траят не повече от две години“, каза водещият Алексей Казаков.

 

 

 

 

 

 

 

„Животът в подземния свят ще бъде особено труден за любителите на сладко. Шоколадови бонбони, сладкиши, кондензирано мляко – всичко това ще трябва да оставите зад себе си. Да, глюкозата е велик източник на енергия, но сладкишите причиняват жажда и водата ще се превърне в най-ценния източник за обитателите на бомбоубежища.

 

 

 

 

 

 

 

Експерт на име Едуард Халилов, интервюиран по Skype, заяви: „Колкото повече вода, толкова по-добре. Защото можеш да оцелееш в продължение на две до три седмици без храна, но след три дни става наистина трудно без вода. Тя е необходима и за храносмилането. И водата е първото нещо, за което човек трябва да мисли. Експерти казват, че е необходимо също да се снабдят с лекарства с йод, които помагат на организма да се справи с радиацията“.

 

 

 

 

 

 

 

 

Според анализатори паниката е по-голяма в Америка, където бизнесът с бомбени подслони е бум след избирането на Доналд Тръмп.

 

 

 

 

 

 

Водещ военен анализатор пък предупреди, че светът вече има кубинската ракетна криза №2. „Преди една година, когато казах, че сме влезли в нова Студена война, никой не се съгласи с мен. Сега всички са съгласни, но стана ясно, че събитията в тази втора Студената война се развиват много по-бързо“, каза Александър Голц каза пред „Рейн ТВ“ в Москва.

Източник: blitz.bg

СВЯТ

More in СВЯТ

Апти_Алаудинов_2343663925109928787_8510251585202529343_big

Бившият командир на „Ахмат“: Въоръжените сили на Украйна ще започнат да се разпадат в повечето направления през май-юни

април 24, 2024
ako-rusiia-specheli-voinata-evropa-726

Урсула фон дер Лайен с епохално откритие: Ако Русия спечели войната, Европа вече няма да е същата

април 24, 2024
бригади

Forbes: Две бригади на украинските въоръжени сили избягаха от Очеретино

април 24, 2024
тръмп-1

Грешка или не? Тръмп пред европейски лидери: Украйна е част от Русия

април 23, 2024
володин

След решението на САЩ за руските активи Русия има всички основания да конфискува западни активи

април 22, 2024
сакс

Милиардерът Дейвид Сакс: Разпадът на Украйна е неизбежен, въпреки новите 60 милиарда от САЩ

април 21, 2024