Политика

Сидеров и Борисов са провели важен разговор за Крим! Лидерът на Атака предрече сигурен разпад на ЕС и НАТО!

Сидеров и Борисов са провели важен разговор за Крим! Лидерът на Атака предрече сигурен разпад на ЕС и НАТО!

 

1519121954-img-9034jpg

 

 

 

 

Мисля, че коалиционните ни партньори знаят, че Атака признава референдума в Крим. Ние се сигурни, че те се върнаха в руската федерация по легитимен начин.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нашето посещение там не е нищо ново, а е част от политиката ни. Аз имах телефонен разговор с Бойко Борисов, в който му казах, че отивам в Крим с делегация. Той каза, че това е наша политика.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Г-н Цветанов се чувства длъжен да отрази европейското виждане по въпроса, но истината е, че геополитически нещата се развиват доста по-бързо. Няколко пъти казах, че тези, които ме нападат, ще бъдат първите, които ще се наредят за връзки и контакти с Крим, каза в предаването „Офанзива с Любо Огнянов” на Канал 3 лидерът на Атака и председател на ПГ на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров.

 

 

 

 

 

 

Доказано е в историята, че санкциите и бойкотите не се получават. Вместо български фирми да застанат в Крим и да си запазят място, пак ще изпуснем нещата. Въпросът е къде сме ние, защо например не направим една линия Варна – Ялта.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Български фирми могат да печелят от това. Имаше претенции към исканията за оставката на Явор Нотев, заради това, че е бил в делегацията ни за Крим, от партии, които дори не са в парламента.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Председателят и заместник-председателите са със същият статут като народните представители. Той има същото право да изразява своето виждане. Няма никаква разлика. Поканата беше отправена към партия Атака и той беше част от делегацията ни, категоричен беше Сидеров.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Българите в Крим гласуваха абсолютно „за” присъединяването към Русия, защото се чувстваха застрашени. В момента се оказва, че са дискриминирани.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Те не могат да получат виза за България, защото числата от кода показват, че са от Крим. Те не могат да се приберат в родината си, защото някой във Вашингтон е взел решение, че така трябва да се случи, заяви още Сидеров.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

България няма нужда да излиза от Европейския съюз и НАТО, защото те ще се разпаднат от само себе си. Колкото до Евразия, вижда се, че континент Европа няма и е измислен като понятие в края на ХIХ век.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Противопоставянето Европа- Русия е изкуствено, защото Русия има много ресурси, от които Европа има нужда. Тяхното сътрудничество е нужно. Защо трябва то да бъде прекъсвано и да се подчиняваме на диктати, попита лидерът на Атака.

Политика

More in Политика

big_768206

Скандал в парламента: Кой шмърка в залата и кой ползва крем от тестис на усурийски тигър

март 29, 2024
горица

Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер. А какво ще стане, ако и тя откаже?!

март 28, 2024
итн

ИТН върна мандата на Румен Радев. Президентът започва срещи с потенциалните служебни премиери

март 28, 2024
папка

Денков върна мандата, Радев се скара на ПП-ДБ и предупреди за риск от конституционна криза

март 27, 2024
иво христов

Проф. Иво Христов: Военният конфликт ще се разрасне и ще бъде жесток. Залозите рязко се вдигнаха

март 26, 2024
atanas-atanasov

ПП-ДБ официално предложи на ГЕРБ национален мандат с техен премиер, залата посрещна офертата със смях

март 26, 2024