ЗАБАВНО

Тийнейджър, женен за 72-годишна: Беше любов от пръв поглед, а в леглото е… (СНИМКИ/ВИДЕО)

Тийнейджър, женен за 72-годишна: Беше любов от пръв поглед, а в леглото е… (СНИМКИ/ВИДЕО)

 

тийн1524049530-ga3

 

 

 

Тийнейджърът Гари изпитал любов от пръв поглед, когато се запознал с Алмеда, която е с 53 години по-възрастна от него. Двамата са женени, а сексуалният им живот е повече от задоволителен, съобщава „Мирър“.

 

 

 

 

 

 

 
Гари Хардуик, който сега е на 19, се запознал с Алмеда (сега на 72) преди две години на погребението на сина ѝ. Двамата започнали да излизат два месеца по-късно, когато били поканени на семеен обяд в пицария в град Меривил, щата Тенеси.

 

 

 

 

 

 

Гари тъкмо бил приключил връзка с друга възрастна жена – на 77 години. Той признава, че в момента, в който погледът му се срещнал с този на Алмеда, той разбрал, че „тя е единствената“. След две седмици бурен романс Гари ѝ предложил брак и едва шест дни по-късно двамата се оженили на церемония, която им струвала общо около 200 долара.

Две години по-късно те живеят в Меривил и са по-щастливи от всякога. „Ако обичаш някого, възрастта е само цифра. Омъжена съм от две години за моята истинска сродна душа.

Срещнахме се в пицарията „Чък и чийз“, имаше рожден ден. Погледнах в очите му и просто се влюбих. Знаех че е този, с когото искам да прекарам живота си“, споделя Алмейда, която е баба на шест внука.

„Аз наистина съм зрял за възрастта си, не се вписвам в клишето за младежта изобщо. Никога не съм бил привличан от по-млади жени. Дори когато бях на 13 или 14, винаги съм бил привличан от по-възрастни жени. Когато казах на баба си, която ме е отгледала, не знаех как ще го приеме. Но тя го одобри“, разказва Гари.

„Първият път, когато правихме любов, беше в сватбената ни нощ. Беше невероятно изживяване. Имаше такава дълбока връзка. Тя е страхотна любовница“, допълва тийнейджърът.

Много хора, обаче, не одобряват връзката им. Сред тях е и синът на Алмеда, който не ѝ е проговорил от деня на сватбата. Един от внуците ѝ – Аарон, дори е с три години по-голям от Гари. „Нарекох го „дядо“ само веднъж и то когато бях пиян“, признава той.



Източник: blitz.bg

ЗАБАВНО

More in ЗАБАВНО

хиалурон

Български шампион по щанги си наду устните с хиалурон: Обществото не ми плаща сметките / СНИМКА

февруари 8, 2024
846fd772869de1b03dfb3b798822bb61

Калина Андролова се гаври с Ваня Григорова и Цветанка Ризова

януари 30, 2024
big_Screen76

Динко се обиди и обяви края с прощално включване

януари 29, 2024
путин-байдън

Руски шегаджии сглобиха видео с Путин и Байдън

декември 7, 2023
уики-1

Скъсаха се да редактират Кирил Петков в Уикипедия: „Канадски политик“ с „трайни мозъчни увреждания“

ноември 16, 2023
big_IMAGE_15103786_40_0

Григор Димитров прежали Мадалина и показа новата си любов / СНИМКИ

октомври 20, 2023