ИНЦИДЕНТИ

Лошо! Изпотрошената след катастрофата с Дивна Кристин Илиева я застигна пореден ужас! Моделката получи…

Лошо! Изпотрошената след катастрофата с Дивна Кристин Илиева я застигна пореден ужас! Моделката получи…

1521120427-kristin-i-divna
Моделката Кристин Илиева е получила костна инфекция и заради нея отново е приета в истанбулската болница „Йедитепе“. Само преди седмица 20-годишното момиче се завърна у дома, но пак вдигна висока температура, която се оказала от костната инфекция, пише в. Телеграф.
В истанбулската болница Кристин ще бъде подложена на операция за овладяване на инфекцията. Още преди да възникне проблемът, бившата на рапъра Кристо стартира своята тежка възстановителна програма.
Задължителна рехабилитация и ежедневна работа с физиотерапевт не бяха достатъчни на Илиева, която получи и допълнителни усложнения. Самата тя сподели, че на този етап от лечението й е изключително болезнено.
Десният й крак все още е с частична парализа. В същото време специалистът, който работи с нея, не желае да я пресира, защото съществува риск за крака й. От стабилизирането на нейното състояние зависят и предстоящите пластични операции, които трябва да започнат до месец.
Те отново ще бъдат извършени в Турция от професор Угур Бингол, част от екипа, който изправи моделката на крака. За интервенциите ще бъде използвана само кожа от крайниците и няма да се наложи да се реже тялото.
Поне две години ще са нужни на Кристин да се възстанови напълно. „ВЕче съм друг човек след катастрофата. Не ми трябваше да се преоткрия точно по този начин“, споделя моделката.
Тя разказа, че не би могла да се справи с този ад отново, тъй като плаче всеки път, щом види отражението си в инвалидна количка. Родителите й до последно й повтаряли да не тръгва, но обстоятелствата са променили плановете.
„Вече знам какво е да си в позиция на нуждаещ се, затова искам на свой ред да помогна на другите. Аз ще се оправя, ще докажа, че мога и че има втори шанс, че човек не трябва да се предава и отказва никога. Още не знам какви каузи ще предприема, но знам, че със сигурност и аз ще дам от кръвта си за други хора“, казва Илиева.

https://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/izpotroshenata-sled-katastrofata-s-divna-kristin-ilieva-ya-zastigna-poreden-uzhas-modelkata-poluchi_news602580.html

loading...
ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

332

Някой познава ли тези двамата? Дали ухилените им физиономии няма да се смръзнат? СНИМКИ+ВИДЕО

април 30, 2020
962087

40-годишен от Варна сложи край на живота си, хвърли се от терасата си

април 30, 2020
2--900

Неприятно разкритие за момчето, блъснато от майката на убиеца на Милен Цветков! СНИМКА

април 30, 2020
maikata-na-deteto-na-radi-zadushil-se-v-kola-s-golo-momiche-s-raztarsvashta-izpoved-1

Ето го Ради, задушил се в кола заедно с голата Елица. Приятелката му направи разтърсваща изповед

април 29, 2020
pil-nepravosposoben-shofyor-pod-200

Трагедия край Търговище! Млад шофьор без книжка и под карантина уби брат си в жестока катастрофа

април 29, 2020
elica-zaginala-razsablechena-v-kola-s-drug-maj-gadjeto-skarbi-za-nea-1

Ето я Елица, която загина разсъблечена в кола с друг мъж, гаджето й не спира да скърби за нея

април 27, 2020