ИНЦИДЕНТИ

Изплуваха зловещи подробности за педофила, който днес се обеси в пловдивския затвор! Бил е сред най-мразените в пандиза… СНИМКИ

Изплуваха зловещи подробности за педофила, който днес се обеси в пловдивския затвор! Бил е сред най-мразените в пандиза… СНИМКИ

eto-go-pedofila-koito-se-obesi-539

 

 

 

 

 

 

Стана ясно кой е педофилът, който беше намерен обесен в затвора в Пловдив. Това е 43-годишният Осман Осман от Кърджали, който излежаваше 8-годишна присъда за изнасилване на 8-годишно момиченце. Междувременно стана ясно, че върху сградата на затвора е паднал гръм и мястото за лишени от свобода е останало без телефонна централа…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Припомняме ви, преди 3 години същият затворник беше откаран в лечебно заведение със съмнение за счупени ребра. На вечеря той се е оплакал на дежурния офицер, че е много зле и трудно диша.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Изпратиха го в болница, тъй като ако действително има счупено ребро, то можеше да пробие белия му дроб. Предишните дни Осман е лежал в карцера, тъй като при проверка в килията му е открит телефон.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

По случая беше образувана вътрешна проверка. Тогава нямаше данни дали Осман е съобщил имената на хората, които са го „изпратили“ в болницата. Предишни пъти Осман е обяснявал, че е „паднал от леглото“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Малко преди да счупят ребрата на Осман друг пловдивчанин, който е осъден за блудство, също бе пребит в общите бани и бе откаран в болница със спукан далак.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Според източници на TrafficNews.bg двамата затворници, които са били осъдени за престъпления срещу деца, са между най-мразените зад решетките. Тормозът върху тях е почти ежедневен, гаврите също.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Затворниците изправят двамата един срещу друг и ги карат да си бият шамари. И това е най-малкото. Подлагат ги редовно на извращения“, каза тогава бивш затворник, който е бил в сектора и е ставал свидетел на  издевателствата.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Педофилите всички ги мразят. Това не е тормоз, а заслужено наказание”, коментира затворник. Моралът там е следният: „Всички имаме деца, майки, братя, сестри! Гаврата със деца и старци в пандиза се наказва жестоко от самите затворници! Бой, бой и… това е справедливост!”, обяснява той.

 

 

 

Трафик нюз

https://trafficnews.bg/plovdiv-krimi/eto-go-pedofila-koito-se-obesi-plovdivskiia-zatvor-bil-e-103488/

 

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

Image_17635178_40_0

Ще побеснеете: Смразяваща подробност от стрелбата по 18-месечното дете във Враца, ето какво са казали родителите

април 13, 2024
zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
кола върху

Шофьорка обърка педалите на газта и спирачките в Пловдив, „приземи“ колата си върху друг автомобил

април 8, 2024
tova-li-e-balgariia-prebiha-817

Пребиха афганистанец, който от 20 г. живее в София и жена му – българка, посред бял ден пред блока им

март 29, 2024
ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024