Uncategorized

Изповедта на една девица: Мечтаех първият ми купон да е як, а ме надрусаха и изнасилиха петима (СНИМКИ)

Изповедта на една девица: Мечтаех първият ми купон да е як, а ме надрусаха и изнасилиха петима (СНИМКИ)

 

 

девица[1526529056-90-678x381

 

 

 

Филипа Бригс от Бъкингамшир е била на шест години, когато попаднала в приемно семейство, но отношенията с новите родители не се развили добре. Така че на 14 години тя отново се оказала в сиропиталище. Там тя се сприятелила с момиче на име Джанин, която е с две години по-голяма от нея, съобщава „Сън“.

 

 

 

 

 

 

 

 

„Тя ходеше на най-яките купони. И всеки път, когато се прибираше късно през нощта, я молех да ми разкаже подробно за всичко. Мечтаех да се запозная с по-възрастните й приятели, но не исках да наруша комендантския час в дома“, разказва Филипа.

 

 

 

 

 

 

 

 

И мечтата на Филипа се изпълнила. По време на новогодишните празници Джанин й предложила да отидат заедно на парти. Когато отишли в къщата на купона, вътре имало куп хора, които употребявали алкохол или наркотици. Имало силна музика и Филипа веднага се почувствала некомфортно, но решила да не го показва.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Предложиха ми водка, но аз отказах и помоли за портокалов сок. Но от него ми се замая главата. Започнах да търся Джанин, но никъде не успях да я намеря. След това всичко ми стана черно. Когато отворих очи, лежах на пода и всичко около мен ми се струваше размазано“, споделя британката.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Филипа се опитва да крещи, но не можела да издаде звук. Тя губела и отново си възвръщала съзнанието, докато била изн*силвана. Когато се събудила напълно, вече нямало никой наоколо. Опитала се да стане, но почувствала силна болка. Поглеждайки към краката си, тя открила, че те са потънали в кръв.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Опитах се да изляза, но вратата беше заключена. Тогава отново загубих съзнание, а когато се събудих, почувствах болка. Изн*силваха ме за втори път. Започнах да крещя и да удрям по вратата и тогава Джанин се върна. Никакво впечатление не й направи това, че ме видя цялата в кръв“, казва Филипа.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Филипа успяла да излезе от къщата и повече не се върнала. Момичето нямало представа къде се намира и се опитала да намери пътя към дома, но паднала заради преживяната болка и шок. За да се стопли, тя се свила на топка, докато полицията не я намерила в снега.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Бях отведена в медицински център, където лекарите обясниха, че съм била упоена с наркотици и съдейки по ужасните травми съм била изн*силвана от петима души“, обяснява Филипа.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Впоследствие били арестувани двама от изн*силвачите, всеки от които е осъден на 10 години затвор. Джанин също си платила за предателството към приятелката си и попаднала зад решетките за две години.

Превод и редакция: БЛИЦ

 

източник: Блиц

 

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023