Личности

Легендата на „Пинк флойд“ Роджър Уотърс в София: Шиб**яците от САЩ заедно с част от ЕС искат да унищожат планетата, Тръмп е свиня! (ВИДЕО)

Легендата на „Пинк флойд“ Роджър Уотърс в София: Шиб**яците от САЩ заедно с част от ЕС искат да унищожат планетата, Тръмп е свиня! (ВИДЕО)

 

 

Trump-1024x666

 

 

 

 

„САЩ са тези, които ни водят към разрушение, заедно с Великобритания и голяма част от Европа. Дрънкат оръжия и ще се опитат да нападнат Иран и да въвлекат Русия. Вие искате ли да се биете с руснаците? Аз не искам“, заяви по време на концерта си в София легендарният музикант от „Пинк Флойд“. Вижте цялата му реч с български субтитри.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Видео от речта на Роджър Уотърс с български субтитри, благодарение на Илиян Станчев и dokumentalni.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Силна политическа реч беляза концерта на Роджър Уотърс в София на 4 май. Легендарният музикант от „Пинк Флойд“, който преди седмици направи смело изявление относно пропагандата за войната в Сирия по време на концерт в Барселона, отправи яростни критични послания към американския президент Доналд Тръмп и към водената от САЩ международна политика.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Уотърс благодари за любовта, получена към творчеството му в София и си пожела „любовта в тази зала да успее да прекоси национали, религиозни и политически граници“.

„Тази любов трябва да се разпростира из крехката ни планета, иначе шибаняците ще я унищожат“, каза музикантът преди изпълнението на култовата песен “Mother”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Музикантът, който отдавна е популярен със своите ярки политически възгледи и най-вече с антивоенните си послания заяви, че „Съединените щати са тези, които основно ни водят към това разрушение, но с тях е и Великобритания, както и голяма част от Европа“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Според него, в момента „всички те дрънкат с оръжия и ще се опитат да нападнат Иран“. „Имам ужасното предчувствие, че може да го направят. Те са настървени да започнат война с иранците“, каза той.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Освен Иран, цел на бъдещите действия на САЩ е и Русия, коментира музикантът. „Вероятно имат за цел да увлекат в нея и руската мечка. Антируската пропаганда в западната преса е невероятна“, констатира той и попита публиката:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Вие искате ли да се биете срещу руснаците? Аз не искам. Срещал съм се с руснаци и те са обикновени хора като мен и вас“.

„Нима не искаме всички да живеем в мир? Аз искам. Моят народ също. Искате да започнем война с руснаците? Помните ли Втората световна война и какво успява да стори руският народ тогава? Че побеждава Вермахта на цената на 20 милиона руски момчета?“, попита Роджър Уотърс.

Музикантът добави, че е в София, за да свири, а не за държи политически речи, но никога не е срамувал да говори това, което смята за правилно. „Не се срамувам от позицията си, защото тези шибаняци ще ни избият всички, ако не изпратим тази любов по света и не кажем, че не искаме да живеем в състояние на постоянна война. Не искаме такъв живот“, настоя той.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Трябва да разберем как да действаме заедно, за да разрешим проблемите с климата, а също и културните, националните, политическите и религиозните различия между хората. Защото всички сме човешки същества, всички сме братя и сестри, без значение каква е нашата националност, раса, цвят на кожата“, завърши той.

 

 

 

 

 

 

 

 

По време на концерта и изпълнението на легендарната песен “Pigs” на огромни видеостени бяха излъчени цитати от реплики и туитове на Доналд Тръмп, като например: „Няма да имаме друг избор, освен напълно да унищожим Северна Корея“, „И аз имам ядрен бутон, но е много по-голям и по-мощен от неговия, и освен това работи!“, „Двата ми най-големи актива са психическата ми стабилност и това, че съм много умен“ „Ако си звезда, ще ти позволят. Можеш да правиш всичко. Хващай ги направо за котето“, „Ако Иванка не ми беше дъщеря, сигурно щях да излизам с нея“ и други, а серията беше завършена с огромен надпис на български: „Тръмп е свиня“.

 

 

 

 

 

 

Николай Драганов,  Барикада

Личности

More in Личности

Тъкър-Карлсън

Тъкър Карлсън от Москва: Тук всичко е много добре

февруари 5, 2024
1010x570

Путин ще се кандидатира за нов мандат като президент на Русия

декември 8, 2023
1010x570 (1)

Путин е номиниран за личност на годината от американското сп. „Тайм“

декември 5, 2023
big_Donald_Trump

Тръмп: Може да избягам при Путин в Русия, да си живеем в дворец със златен купол

август 22, 2023
c6f392104cabd7385808cd4c1b4c2f8d

Саркози разтърси света с коментар за Крим, Путин и войната, в Киев и Париж кипнаха!

август 17, 2023
берлускони-

Почина Силвио Берлускони (СНИМКИ)

юни 12, 2023