СВЯТ

Не е за вярване! Бездомна жена почина на улицата, а после всички се удивиха от това, което откриха сред вещите й! СНИМКИ

Не е за вярване! Бездомна жена почина на улицата, а после всички се удивиха от това, което откриха сред вещите й! СНИМКИ

 

1526958804-30

 

 

 

Когато полицията започнала да разследва смъртта на бездомна жена в ливанската столица Бейрут, то те били изключително изненадани да разберат, че тя има сума, равняваща се на почти 1 милион британски лири в сметката си.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Същевременно, при починалата, били открити два пакета, съдържащи около 2500 паунда в брой, информира „Мирър“, цитиран от Блиц. Оказало се, че Фатима Осман, която живеела на улицата, имала собствена книжка със спестявания в местна банка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Починалата притежавала ливански лири на стойност 835 000 британски лири. Местните жители, които редовно дарявали пари на бездомната жена и често й давали храна, се изненадали много от неочакваната находка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Говорител на полицията заявява, че няма нищо подозрително в смъртта на жената. 52-годишната Фатима починала от сърдечен удар.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фатима, чиито ръце и крака бяха тежко наранени по време на Гражданската война, станала известна след появата на нейна снимка в мрежата, на която ливански войник й помага да яде.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Войникът дори получил похвала от командира си за „състрадание и човечност“. Полицията открила роднините на починалата, които се заели да организират погребението си. Близките й също не знаели, че Фатима е натрупала цяло състояние.

 

 

 

 

 

 

 

Блиц

More in СВЯТ

тръмп-1

Грешка или не? Тръмп пред европейски лидери: Украйна е част от Русия

април 23, 2024
володин

След решението на САЩ за руските активи Русия има всички основания да конфискува западни активи

април 22, 2024
сакс

Милиардерът Дейвид Сакс: Разпадът на Украйна е неизбежен, въпреки новите 60 милиарда от САЩ

април 21, 2024
конгрес-сащ

Уолстрийт Джърнъл: Новата американска помощ едва ли ще промени кардинално положението на Украйна

април 21, 2024
великден

Гърция нареди на производители и търговци да свалят цените за Великден

април 21, 2024
ezgif-7-2f65cc1242

САЩ разпалват войната в Украйна с нова помощ за Киев от $61 млрд., очакват Москва да развее бял байрак

април 20, 2024