Коментари

Още утре и Плевнелиев ще се обади, сигурно пак ще джафне срещу Русия… а Бойко да си сложи тапи на ушите до срещата с Путин!

Още утре и Плевнелиев ще се обади, сигурно пак ще джафне срещу Русия… а Бойко да си сложи тапи на ушите до срещата с Путин!

 

 

 

КЕВО

 

 

Радев отиде при Путин в Сочи.

И имаше доблестта да признае, че през последните години отношенията ни с Русия са били под знака на „недалновидното политическо говорене“.

Радев можеше да използва и по ясната дума: шикалкавене.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На Путин обаче това признание не му е достатъчно. Той иска да види и Бойко при себе се – така индиректно подсказва, от кого зависи дали шикалкавенето ще продължи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Преди да отиде при Путин, премиерът трябва да е наясно, какво точно загубихме от шикалкавенето. Трябва да знае, че руският президент ще бъде отлично подготвен и в това отношение. С този човек не може да се говори, както с Юн-кяр и останалите празнословци от Брюксел. Всъщност, нека да поиска съвет и от леля си Ангела – наскоро и тя беше в Сочи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

До деня на посещението си Бойко трябва непрекъснато да използва тапи за уши – за да не се повлияе от тукашните идиоти/уличници, които яростно ще го атакуват.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Още утре и Плевнелиев ще се обади – това приятно, ненатоварващо момче, както го наричаше Бойко. Между две интервюта за Деси, сигурно пак ще джафне срещу Русия.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Честно ще бъде Бойко да го включи в делегацията си – да стои прав в ъгъла и да кърши ръце. Руснаците лесно се умиляват: могат да свалят долар-два от цената на газа.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Преди да тръгне за Русия, не е лошо Бойко да прегледа книгата със забележителните интервюта на големия американски режисьор Оливър Стоун с Путин. Ще научи много за домакина си.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Между другото, в споменатите интервюта Путин на два пъти предупреждава Стоун да не го въвлича в антиамериканизма си.

Това за Плевнелиев беше шегичка – да не вземе наистина да го подкара със себе си. Обаче трябва да си припомни най-големите изцепки на нашето врабче.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В едно от интервютата Путин припомня на Стоун думите на един от нефтените министри на Саудитска Арабия: „Каменната епоха не е свършила, защото са свършили камъните – а защото човечеството е преминало към ново равнище“. Това няма нужда от специални пояснения.

 

 

 

 

 

Кеворк Кеворкян, Фейсбук

Коментари

More in Коментари

събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
sivilov

Ал. Сивилов: „Терористичният акт е организиран от хора, които не искат войната да спре“. И каза кой има най-голяма полза

март 23, 2024
960x540

Хора без чест и достойнство ни разиграват и мислят, че им вярваме

март 19, 2024
мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024