ОБЩЕСТВО

Силиконката Моника Валериева взриви мрежата с въпрос за изчезналия алпинист Боян Петров! СНИМКА

Силиконката Моника Валериева взриви мрежата с въпрос за изчезналия алпинист Боян Петров! СНИМКА

 

постfe8ee9edf1e6f3686bd90d9eeb5ca0f7996b5f7c

 

Историята на Боян Петров, който вече 11 дни е в неизвестност, продължава да вълнува всеки човек в държавата. Изключение не правят дори силиконовите плеймейтки. Моника Валериева реши да не остава безучастна и да постави много интересен въпрос пред всички относно случващото се.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Брюнетката признава, че се възхищава на борбата за живот на този човек, преборил два пъти рака и оцелял след тежка катастрофа. Тя обаче се пита редно ли е той да продължава да си играе с живота си, преследвайки една мечта, вместо да помисли за близките си хора и каква болка може да им причини. Ето какво точно пише Валериева в социалната мрежа (без редакторска намеса):

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Като човек,който няма такива постижения,дори доближаващи се (камо ли такава сила на духа),искам да задам един въпрос на който аз не мога да си отговоря.Защото съм по-млада,така мисля. Гледах случайно преди години, едно интервю с хора,които не се предават въпреки препядствията в живота си.

 

 

 

 

 

 

Един от тях беше Боян Петров,който признавам преди това не знаех.От всички участници неговата история ме порази.След откриване на рак на тестесите,тумор в окото,диабет,блъснат от кола с опасност за живота до Кресна,той продължава да катери и покорява върхове.

 

 

 

 

 

 

 

 

Рискувайки всички животи подарени му от Бог.Играейки със съдбата си,която иска да му покаже нещо.Тогава си казах,когато на човек не му е писано,ако ще от небостъргач да се хвърли,жив ще остане.Сега обаче,когато от дни се пише и говори по темата Боян Петров, и съм сигурна,че всички ние тайно се надяваме пак да изиграе съдбата,въпреки шансовете ,които са все по нищожни…си задавам въпроса тук,и ми е интересно да прочета мнения…

 

 

 

 

 

 

 

 

Правилно ли е човек,който има семейство да си играе със съдбата ,правилно ли е ,въпреки всичко,толкова силно да следваш сърцето си? Трябва ли толкова силно да следваш сърцето си и желанията си с цената да нараниш толкова хора или с още по-голяма цена?Трябва ли?“

 

 

 

 

 

 

Под материала веднага се появиха много бурни реакции. Някои мислят, че наистина Петров е постъпил много егоистично, поемайки отново риск за живота си. Други обаче скачат остро на Валериева и мислят, че никой няма право да съди алпиниста. А какво мислите вие?

 

 

източник: Блиц

 

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

171161419827241

Наистина ли се помисли за Кралица?… Илияна Раева втрещи с външния си вид

март 28, 2024
парите

Енергийно дружество предупреди за голям проблем със сметките за ток от 1 юли

март 28, 2024
горица

Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер. А какво ще стане, ако и тя откаже?!

март 28, 2024
итн

ИТН върна мандата на Румен Радев. Президентът започва срещи с потенциалните служебни премиери

март 28, 2024
папка

Денков върна мандата, Радев се скара на ПП-ДБ и предупреди за риск от конституционна криза

март 27, 2024
събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024