ИНЦИДЕНТИ

Страшни драми и нещастия съпътствали живота на полицая Добромир, преди да го убие командосът Ангел заради жена!

Страшни драми и нещастия съпътствали живота на полицая Добромир, преди да го убие командосът Ангел заради жена!

 

1526976650-1487954-782036261813180-1853357152-o

 

 

 

 

 

Страшни драми са съпътствали живота на полицая Добромир Лазаров, преди военният Ангел Желязков да го прободе в сърцето и да го остави завинаги на 45 години. Местни хора, близки до жертвата, днес със сълзи на очи разказват, че целият Сопот скърби за винаги усмихнатия, отзивчив и готов да свърши добро полицай.

 

 

 

 

 

 

 

 

Те определят постъпката му да отиде вечерта в Пловдив, за да се разбира по мъжки с опонента си, като наивна и се ядосват, че е тръгнал за града под тепетата, където е намерил смъртта си.

 

 

 

 

 

 

 

 

Драмата се разигра в квартал „Кючук Париж“, около 1 часа миналата нощ. Преди това Лазаров, който имал връзка с дознателката Люба Алексова, се обадил по телефона на Желязков и казал, че тръгва от Сопот за Пловдив, за да се разберат като мъже. Обичали една и съща жена – Люба живеела с командоса от 68 Парашутна бригада в Пловдив Ангел Желязков от няколко години. Тя обаче поддържала паралелна връзка и с колегата си Добромир Лазаров.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Преди повече от година Люба започнала работа като дознател  в РУ Карлово, в участъка в близкия град Сопот пък Добромир работел от дълги години. Преди доста време съпругата му, която работела като военнослужещ в 61 Стрямска бригада в Карлово, го зарязала и поискала развод. Тя се залюбила със свой колега, оставила мъжа си и в последствие се омъжила за военния. От този брак Добромир Лазаров има дъщеричка, която е в 5 клас.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

От 4-5 години полицаят живеел на семейни начала с детска учителка от Карлово. Приятели разказват, че двамата се обичали и разбирали. Неочаквано за всички обаче преди 2-3 месеца Добромир и учителката се разделили.

 

 

 

 

 

 

 

Хората около тях не знаят точната причина за този раздор. Основната версия според някои е, че жената е научила, че Добромир има паралелна връзка с дознателката Люба и това е довело до скандали и раздяла. Други казват, че полицаят е поискал раздялата, защото бил много влюбен в Люба.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Каквото и да е  станало, язък за погубения живот на този слънчев човек, той беше един от добрите хора в Сопот“, не спират да съжаляват за случилото се познатите и приятелите на полицая. Погребението ще е утре в Сопот.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ангел Желязков остава в ареста за 72 часа. Случаят се разследва от Военно-окръжна прокуратура. Очаква се разследващите под пагон да искат постоянен  арест за военния.

 

 

източник: Блиц

 

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024
big_Scree1

Терористична атака в концертна зала в Подмосковието, има загинали и ранени

март 22, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
8143f4ea8c7e408481670258d8d7fcc8

Трагедия: Четвъртокласник издъхна в училищен двор в Казанлък. СУ „Екзарх Антим I“: Едно от децата ни пое по пътя към вечността!

март 18, 2024
171000372017483

5-годишно дете е с опасност за живота след тежката катастрофа край Бургас, в която загина майка му

март 9, 2024
мотор

Трагедия: Първородният син на известен пловдивски бизнесмен загина нелепо с мотор / СНИМКИ

март 5, 2024