ИНЦИДЕНТИ

Танцьорката, която потроши 10 коли в Пловдив, отново в атака! Разби носа на студентка… СНИМКИ

Танцьорката, която потроши 10 коли в Пловдив, отново в атака! Разби носа на студентка… СНИМКИ

 

 

 

 

tantsyorkata-koiato-potroshi-10-koli-702

 

 

 

 

Съжалявам, виновна съм. Искам да бъда при родителите си. Да продължа образованието си. Това е един урок за мен! С тези думи преди по-малко от месец 21-годишната Габриела Медарова, която пияна и дрогирана потроши 10 коли в комплекс Оазис, омилостиви Апелативния съд в Пловдив. Тя се разплака, обеща да ходи на психиатър да се поправи и да промени живота си. И съдиите й повярваха.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Оказва се обаче, че изобщо не си е научила урока, сълзите й са били крокодилски, а поведението й – напълно лицемерно. Защото миналата нощ тя е разбила носа на студентка в пловдивски нощен клуб. Момичето потърси TrafficNews.bg, за да разкаже за преживения кошмар.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На 9 май вечерта Катя Андреева празнувала 21-вия си рожден ден с приятели, като компанията се забавлявала чудесно. Вдигали наздравици с шампанско, правили си снимки с балони, танцували.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Малко преди 3 часа рожденичката и нейна приятелка отишли до тоалетна. Другото момиче влязло в една кабинките, а Катя останала отвън да я изчака. Вратата на съседна кабинка се отворила, от нея излезли момче и момиче, които очевидно били заедно вътре и последното нещо, което Катя видяла, е една ръка с татуровки, която се насочва към лицето й.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Падайки, чула, че момчето казва „Ти полудя ли? Защо го направи?“. „Свестих се след секунди – лежах на пода, от носа ми шуртеше кръв. Опитах се да се изправя, момче и момиче се опитваха да ми помогнат.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Момчето ме накара да си държа главата назад, за да спре кръвта“. След минута пристигнали служители на охраната, които й помогнали и я сложили да легне. Междувременно охранителите открили нападателката, която се оказала скандалната танцьорка Габриела. Те я задържали, докато дойде полиция.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На място пристигнали линейка и патрул на Второ районно. „Качиха ме в линейката, бях цялата в кръв, не можех да дишам. Откараха ме в Хирургиите на „Пещерско шосе“, където лекарите ме прегледаха и направиха дезинфекция. След това отидохме във Второ РПУ“, спомня си Катя.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Там вече били отведени Габриела, гаджето й Пачо и още двама младежи, които били на тяхното сепаре. „Габриела се опита да излъже, че ме е ударила, без да иска с вратата. Започна да плаче и да се извинява пред полицаите.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Но момчето и момичето от тоалетните разказаха какво се случило.

 

 

 

 

 

 

 

 

Аз не познавам Габриела. Никога преди не съм я виждала, нито съм разговаряла с нея. Единствено съм чела за нея в медиите при предишния инцидент. Няма абсолютно никаква причина да ме удря“, разказа Андреева пред TrafficNews.bg. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Не знам какъв е проблемът на това момиче, но тази агресия, която проявява, е опасна както за околните, така и за нея. Когато са полицаите са я извеждали от клуба, тя е заплашила приятелката ми, че ще разбие и нейния нос“, разказва момичето. Докато чакали за разпит в районното, гаджето на Габриела – Пачо, се държал агресивно и прекарал пръст през гърлото си, разказва приятелят на Катя – Веселин.

 

 

 

 

 

 

 

 

Освен това той и приятелите му ги причакали пред Второ РПУ, но полицаите ги извикали вътре, а в това време Катя и гаджето й си хванали такси.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„В началото се страхувах и не знаях какво да правя, но като премислих нещата, реших, че това момиче трябва да бъде спряно, защото някой може да пострада много по-сериозно. Пуснала съм жалба, извадила съм медицинско, в понеделник ми предстои среща с адвокат. Ще се боря докрай“ категорична е Андреева. Два дни след екшъна тя все още е в шок от случилото се, а заради травмата на носа, диша трудно, заради отоците. „Следващите дни лицето ми ще посинеее и сигурно няма да мога да ходя на работа, защото работя с хора. Благодарна съм на момчетата от охраната на клуба, които веднага ми сложиха лед, защото иначе пораженията щяха да са много по-жестоки“ казва момичето.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Катя е студентка, втори курс, специалност „Предучилищна педагогика“. Учи и работи едновременно, за да не бъде в тежест на семейството си. „Не излизам много и не съм попадала в подобна ситуация. Със сигурност ще запомня 21-я си рожден ден“ казва тя.

 

 

 

 

 

 

 

 

Срещу Габриела има повдигнати три обвинения, като за едно от тях тя може да получи до 3 години лишаване от свобода. На 15 април около 6 часа сутринта, тя била зад волана на  джип „БМB Х-5“, по улица „Македония“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Установено е, че преди да се качи на моторното превозно средство обвиняемата употребила алкохол и наркотични вещества – марихуана. При движение по ул. „Македония“ , тя загубила управление върху автомобила и причинила щети на други паркирани 10 коли пред комплекс „Оазис“. След това изоставила управлявания от нея автомобил на улицата и се прибрала в дома си.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

След извършена проверка с техническо средство „Алкотест Дрегер“ било установено наличие на 1,38 промила алкохол в кръвта й, както и наличие на употребени наркотични вещества – марихуана.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Към този момент Габриела не е арестувана, макар че очевидно е нарушила гаранцията си. Как ще процедират властите, ще разберем в понеделник.

Очаквайте продължение на темата!

 

 

https://trafficnews.bg/plovdiv-krimi/tantsyorkata-koiato-potroshi-10-koli-pred-oazisa-otnovo-104029/

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024
big_Scree1

Терористична атака в концертна зала в Подмосковието, има загинали и ранени

март 22, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
8143f4ea8c7e408481670258d8d7fcc8

Трагедия: Четвъртокласник издъхна в училищен двор в Казанлък. СУ „Екзарх Антим I“: Едно от децата ни пое по пътя към вечността!

март 18, 2024
171000372017483

5-годишно дете е с опасност за живота след тежката катастрофа край Бургас, в която загина майка му

март 9, 2024
мотор

Трагедия: Първородният син на известен пловдивски бизнесмен загина нелепо с мотор / СНИМКИ

март 5, 2024